Календарний план Модуль " КРОСФІТ" 9 клас 1 семестр

Про матеріал
Календарно-тематичне планування уроків з фізичної культури 1 семестр модуль КРОСФІТ для 9 клас
Перегляд файлу

                             9 клас 1 семестр( 3 години )

                                            

                                       КРОСФІТ(12 год)

п/п

                                          ЗМІСТ НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ

ДАТА

1

Первинний інструктаж з техніки безпеки під час занять фізичною культурою та занять кросфітом. Розвиток кросфіту у світі та в Україні. Вивчення техніки статичної вправи планка( «PLANK») . Вивчення тенкіки присідання (AS -air squat). Виконання WOD з вивчених вправ.

 

2

Особливості харчування щодо занять кросфітом. Повторення техніки статичної вправи «PLANK» . Повторення тенкіки присідання. Виконати «PLANK»  3х30-60 сек. Виконання підтягування у висі та у висі лежачі.

 

3

Удосконалення техніки планка( «PLANK») . Удосконалення  тенкіки присідання (AS -air squat).  Вивчення техніки віджимання від підлоги (Push-ups). Виконати WOD: Push-ups(10-20 р.)+ PLANK(30-60 сек.)+ присідання( AS -air squat)-20-40 р. Спортивні або рухливі ігри на вибір учнів.

 

4

Удосконалення техніки присідання( AS -air squat). Вивчення техніки стрибка у довжину з місця. Виконання WOD : підтягування у всі лежачі (або підтягування у висі на перекладині)+згинання тулуба лежачі на підлозі.

 

5

 Термінологія в кросфіті. Біг на 60 м. Повторення техніки стрибка в довжину з місця. Вивчення техніки PUSH JERK» (поштовховий швунг з Гантелями). Виконання WOD : стрибки в довжину з місця(6-10 р.)+ PUSH JERK» (поштовховий швунг)-(15-20 р).

 

6

Особливості харчування щодо занять кросфітом. Удосконалення техніки PUSH JERK» (поштовховий швунг). Вивчення техніки вправи «BURPEE».Виконання WOD з вивчених елементів. Спортивна гра на вибір учнів

 

7

Виконання бігу на 200 м. Удосконалення техніки вправи «BURPEE». Вивчення техніки«BEAR CRAWL» («Ведмежа проходка»).Виконання WOD з предметами. Спортивна гра на вибір учнів.

 

8

 Виконання бігу на 200 м. Виконання піднімання прямих ніг увисі. Виконання WOD: «Cindy» (хл.)та «Annie» (дів.) 3 раунди. Спортивна гра на вибір учнів.

 

9

Контроль, фіксація і аналіз реакції організму на фізичне навантаження. Виконання  стрибків  через скакалку.  Виконання піднімання прямих ніг увисі. Виконання WOD:  «Angie» (хл.) та «Nancy» (дів.)

 

10

Контроль, фіксація і аналіз реакції організму на фізичне навантаження.Легкий біг 600 м. Виконання WOD:  «Fran» (хл.) та «Mary» (дів.) .Спортивна гра на вибір учнів.

 

11

Контроль, фіксація і аналіз реакції організму на фізичне навантаження. Легкий біг 800 м. Виконання WOD:  «Angie» (хл.) та «Nancy» (дів.) на оцінку. Спортивна гра на вибір учнів.

 

12

Контроль, фіксація і аналіз реакції організму на фізичне навантаження. Виконання WOD: :  «Fran» (хл.) та «Mary» (дів.) на оцінку .Спортивна гра на вибір учнів.

 

                       

                                                    

 

docx
Додав(-ла)
Курбет Євген
Додано
27 жовтня 2023
Переглядів
153
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку