Модуль "ПРОФЕСІЙНО-ПРИКЛАДНА ФІЗИЧНА ПІДГОТОВКА

Про матеріал
Календарно-тематичне планування уроків з фізичної культури для 11 класів Модуль "ПРОФЕСІЙНО-ПРИКЛАДНА ФІЗИЧНА ПІДГОТОВКА"
Перегляд файлу

                          11 клас 2 семестр( 3 години )  

                                          

             ПРОФЕСІЙНО-ПРИКЛАДНА ФІЗИЧНА ПІДГОТОВКА(14  год.)

п/п

                  ЗМІСТ НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ

ДАТА

49

Повторний інструктаж інструктаж з техніки безпеки під час занять фізичною культурою та занять ППФП. Поняття про професійно-прикладну фізичну культуру. Акробатичні вправи: перекати боком та у групуванні.

Вправи для розвитку сили м`язів спини та дельтовидних м`язів. Спортивна гра в Футбол.

 

50

Історія розвитку професійно-прикладної фізичної культури. Повторення акробатичних вправ: перекати боком та у групуванні. Вправ для розвитку сили м`язів ніг: присідання,стрибки та вправи для м`язів брюшного пресу.  Вправи для розвитку гнучкості. Спортивна гра в баскетбол.

 

51

Патріотичне виховання школярів у процесі ППФП. Удосконалення акробатичних вправ: перекати боком та у групуванні. Човниковий біг 4х9. Вправи для розвитку сили м`язів верхнього плечового поясу та м`язів рук. Спортивна гра в волейбол.

 

52

Вплив фізичних навантажень на організм людини. Вивчення акробатичної вправи: перекати вперед через голову. Виконання вправ на основні та м`язові групи по колу( 2 х 20 сек.) Стрибки через скакалку. Спортивна гра .

 

53

Активний відпочинок у відновленні працездатності . Повторення акробатичної вправи: перекати вперед через голову. Човниковий біг 4х9,6х9. Статичні вправи для м`язів «кора»: «планка» на ліктях,«планка»в упорі на долоні. Естафети з предметами для координації рухів.

 

54

Патріотичне виховання школярів у ППФП. Вивчення акробатичної вправи: перекати назад через голову. Вправи для розвитку рівноваги на гімнастичній лаві. Стибкові вправи: стрибки через підвищену опору ,стрибки через скакалку. Вправи для розвитку гнучкості: стоячі,сидячи та лежачі.

 

55

Правила загартовування. Повторення акробатичної вправи: перекати назад через голову. Вправи для розвитку рівноваги. Виконання вправи на швидкість реакції «Естафетний» тест. Вправи для розвитку сили м`язів спини та дельтовидних м`язів. Спортивна гра за вибором учнів.

 

56

Раціональний режим праці і відпочинку. Виконання раніше вивчених акробатичних вправ. Вправ для розвитку сили м`язів ніг: присідання,стрибки та вправи для м`язів брюшного пресу.  Вправи для розвитку гнучкості: стоячі,сидячи та лежачі. Спортивна гра

 

57

Патріотичне виховання школярів у ППФП. Виконання комплексу вправ з раніше вивчених акробатичних вправ. Човниковий біг 6х9,8х9. Вправи для розвитку сили м`язів верхнього плечового поясу та м`язів рук. Спортивна гра за вибором учнів.

 

58

Виконання вправи на координованість «Тест Копилова». Виконання вправ на основні та м`язові групи по колу( 2 х 20 сек.). Стрибки через скакалку. Спортивна гра за вибором учнів.

 

59

Статичні вправи для м`язів «кора»: «планка» на ліктях,«планка»в упорі на долоні. Естафети з предметами та силовими вправами для координації рухів.Спортивна гра за вибором учнів.

 

60

Вправи для розвитку рівноваги на гімнастичній лаві. Стибкові вправи: стрибки через підвищену опору ,стрибки через скакалку. Вправи для розвитку гнучкості: стоячі,сидячи та лежачі.Спортивна гра за вибором учнів.

 

61

Виконання контрольного тесту : «Естафетний» . Спортивна гра за вибором учнів.

 

62

Виконання контрольного тесту : «Тест Копилова».

Спортивна гра за вибором учнів.

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Курбет Євген
Додано
27 жовтня 2023
Переглядів
182
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку