Календарно-тематичне планування до підручника О.Карп'юк 10 клас 1семестр (2 год).Нова програма

Про матеріал
КТП до підручника О.Карп'юк (за Новою програмою) розраховане на дві години, містить змістовні лінії.
Перегляд файлу

№ п/п

Дата

Тема урок

Очікувані результати

Сфера спілкування

Мовний інвентар - лексика

Мовний інвентар - граматика

Зорове сприймання  (читання)

Сприймання на слух (аудіювання)

Усна взаємодія та усне продукування (мовлення)

Писемне продукування (письмо)

 

Змістові лінії

Домашнє завдання

Екологічна безпека

Громадянська відповідальність

Здоровя та безпека

Підприємливість та фінансова грамотність

Сімя та родинні стосунки

1.

 

З поверненням до школи.

логічно обґрунтовувати висловлену думку

 

надавати інформацію та ставити запитання з метою уточнення її змісту

  •                    • висловлювати своє ставлення до вчинків, думок, позицій інших людей
  •                    • порівнювати події, факти, явища
  •                    • висловлювати свої почуття та емоції

 

Особистісна

 

 

 

 

Обговорення стратегій навчання на новий навчальний рік.

 

Дискутує щодо якості та цінності життя

 

Пояснює необхідність гуманного ставлення до тварин.

 

Обговорює систему цінностей сучасної родини.

 

Усвідомлює права людини, важливість толерантного ставлення до поглядів і переконань з урахуванням інтересів і потреб інших.

 

Визначає життєві уміння, необхідні для удосконалення характеру.

 

Демонструє розуміння прав та обов’язків молоді.

 

Демонструє розуміння основ ефективного

спілкування.

 

Усвідомлює різні стилі розв’язання конфліктів, адекватно поводить себе у конфіліктних ситуаціях.

 

 

Аналізує вплив конфліктної поведінки

на здоров’я.

 

Толерантно спілкується з однолітками і дорослими, у разі необхідності виступає у ролі посередника та пропонує цивілізовані шляхи вирішення конфлікту.

 

Усвідомлює необхідність бути заощадливим та використовувати технології для покращення добробуту родини.

 

Аналізує та оцінює приклади доброчинності з власного досвіду.

 

Розповідь про літні канікули.

2.

 

Історія англійської мови.

Особистісна

с. 13

 

Впр. 3, с. 8-9, Впр. 7, с. 11

Впр. 4, с. 9

Впр. 1, 2, с. 8, Впр. 5, 6, с. 10

 

Впр. 10, с. 14-16

3.

 

Сімя. Що впливає на особистість?

Особистісна

Антоніми. Прикметники.

с. 20

Словотворення. Префіксація.

Впр. 2, 3, с. 18-19

 

Впр. 1, с. 18, Впр. 4, 5, с. 19-20

 

Доповідь «Що впливає на особистість?»

4.

 

Риси характеру.

Особистісна

 

 

 

 

Впр. 1, с. 21

Впр. 2, 3, с. 21-22

Впр. 4, с. 22

5.

 

Розвиток граматичних навичок.

Особистісна

 

Used to+infinitive

с. 22-23

 

 

Впр. 2, с. 23, Впр. 4, с. 24

Впр. 1, с. 23, Впр. 3, с. 24

Впр. 5, с. 24

6.

 

Сімя та друзі.

Особистісна

с. 26

 

Впр. 2, с. 25

Впр. 3, 4, с. 26

Впр. 1, с. 25, Впр. 5, с. 26

 

Описати зовнішність друга.

7.

 

Особистість та її стосунки з іншими.

Особистісна

 

 

Впр. 1(а), с. 27

 

Впр. 1(в), 2, с. 28

 

Впр. 3, с. 28

8.

 

Друг по листуванню. Мій найкращий друг.

Особистісна

 

 

Впр. 2(а), с. 29 (с. 262-266)

 

Впр. 1-3, с. 28-30

Впр. 5, с. 30-31

Впр. 6(а), с. 31

9.

 

Перевір свої знання.

Особистісна

Впр. 1, с. 36

Впр. 2, с. 36

Впр. 4, с. 37-38

Впр. 3, с. 37

 

 

Впр. 3, с. 33

Професії

10.

 

Робота.

приймати або відхиляти пропозицію

  •                    • аргументувати свій вибір, точку зору, власну думку
  •                    • вести дискусію, привертаючи увагу співрозмовника
  •                   • висловлювати свої переконання, думки, згоду або незгоду

 

Освітня

с. 40

 

Впр. 3, с. 42

Впр. 2, с. 40-41

Впр. 1, с. 40, Впр. 4, с. 42

 

Аналізує власні бажання та потреби у контексті вибору майбутньої професії.

 

Оцінює свої здібності та

можливості на шляху до мети.

 

Усвідомлює важливість «розумних» цілей, які є конкретними, вимірюваними, досяжними, доречним і визначеними у часі).

 

Визначає свої пріоритети та обґрунтовує план дій щодо

можливості досягнення успіху у професії.

Дискутує навколо важливості емоційного комфорту в майбутній професії.

 

Обговорює матеріальні критерії та мотиви

для вибору професії.

 

Обґрунтовує підприємницьку компетентність, керування власним життям та кар’єрою.

 

Оцінює фінансові можливості сучасних професій.

 

Розповідь «Моя майбутня професія».

11.

 

Професії та професійні навички.

Освітня

 

Словотворення. Суфіксація.

 

 

Впр. 1, с. 43

Впр. 2, 3, с. 44

Впр. 4, с. 44

12.

 

Розвиток граматичних навичок.

Освітня

 

Past Simple, Present Perfect, Present Perfect Continuous

с. 46-47

Впр. 1, 2, с. 45-46

 

Впр. 4, 5, с. 47

Впр. 3, с. 46-47

Впр. 6, с. 48

13.

 

Освіта та професії.

Освітня

с. 49

Впр. 3, с. 49

 

 

Впр. 4, 5, с. 49-50

Впр. 1, 2, с. 49, Впр. 6, с. 50

 

Написати оголошення «Є вакансії»

14.

 

Прийом на роботу.

Освітня

Useful language с. 51

 

Впр. 2(а), с. 51

 

Впр. 1, 2(в), 3, с. 50-51

 

Написати оголошення «Шукаю роботу».

15.

 

Листування. Стилі листів.

Освітня

 

 

Впр. 2, 3, с. 52-55

 

Впр. 1, с. 52

 

Впр. 4, с. 55

16.

 

Використай свої навички.

Освітня

с. 58

Past Simple, Present Perfect, Present Perfect Continuous

Впр. 1, с. 56

Впр. 3(а), с. 57-58

Впр. 2, 3(в), с. 58

 

Впр. 5, с. 59

17.

 

Перевір свої знання.

Освітня

Впр. 1, с. 60

Впр. 2, с. 60

Впр. 4(а,в), с. 61-62

Впр. 3, с. 61

 

Впр. 4, с. 62

Повторити вивчений матеріал. с. 40-62

Шкільне життя

18.

 

Шкільне життя.

порівнювати події, факти, явища

  •                    • висловлювати свої почуття та емоції
  •                    • приймати або відхиляти пропозицію
  •                    • аргументувати свій вибір, точку зору, власну думку
  •                    • вести дискусію, привертаючи увагу співрозмовника

 

Освітня

с. 65

 

Впр. 3, с. 65

Впр. 2, с. 64-65

Впр. 1, с. 64, Впр. 4, 5, с. 65-67

 

 

Аналізує стосунки з однолітками.

 

Обговорює та порівнює способи

протидії агресії та насиллю у підлітковому середовищі в Україні та в країнах виучуваної мови.

 

Демонструє обізнаність з міжнародними освітніми програмами.

 

Розуміє важливість принципів

рівноправного спілкування.

 

Усвідомлює ризики перебування у деструктивних неформальних групах.

 

Оцінює та обирає ефективний спосіб

підготовки до випускних іспитів з точки зору розумового навантаження.

Обговорює та оцінює фінансові перспективи на майбутнє навчання.

 

Презентація «Школа моєї мрії».

19.

 

Заклади освіти.

Освітня

с. 68

 

 

 

Впр. 1, с. 69

Впр. 2, с. 69

Знайти інформацію про освіту в Україні.

20.

 

Розвиток граматичних навичок.

Освітня.

 

с. 69

 

 

Впр. 1-3, с. 70-71

Впр. 4, 5, с. 71

Впр. 6, с. 71

21.

 

Система освіти вУкраїні

Освітня

Впр. 2, с. 72

 

Впр. 5, с. 73-74

Впр. 3, 4, с. 72

Впр. 1, с. 72

 

Проект «Система освіти в Україні»

22.

 

Моя школа

Освітня

Useful language с. 74

 

 

 

Впр. 1, 2, с. 74-75

Впр. 3, с. 75

Впр. 4, с. 75

23.

 

Резюме про прийом на курс.

Освітня

 

 

Впр. 3, с. 77

 

Впр. 1, 2, с. 76

Впр. 4, с. 78-79

Впр. 4, с. 78-79

24.

 

Школи Америки та Британії.

Освітня

 

1st Conditional

Впр. 2, с. 80-81, Впр. 5, с. 82

 

Впр. 1, с. 80, Впр. 3, 4, с. 81-82

 

Твір-роздум «Чому англійська є такою важливою?»

25.

 

Перевір свої знання.

Освітня

Впр. 1, с. 84

Впр. 2, с. 84

Впр. 4, с. 85-86

Впр. 3, с. 84

 

 

Повторити с. 64-86

Національна кухня

26.

 

Національна кухня. Звичаї харчування у Великобританії.

надавати інформацію та ставити запитання з метою уточнення її змісту

  •                    • висловлювати своє ставлення до вчинків, думок, позицій інших людей
  •                    • порівнювати події, факти, явища
  •                    • висловлювати свої почуття та емоції

 

Особистісна

с. 90

 

Впр. 3, с. 88-90

 

Впр. 1(в), 2, с. 88, Впр. 5, 6, с. 90-91

Впр. 1(а), с. 88, Впр. 4, с. 90

Оцінює переваги органічних продуктів.

 

Аналізує та складає харчовий раціон відповідно до енергетичних затрат власного організму.

 

 

Висловлює власні судження щодо значення якісних продуктів харчування для здоров’я людини.

 

Висловлює власні судження щодо пріоритетів у харчуванні для нормального розвитку і збереження здоров’я.

 

 

Обґрунтовує корисність раціонального харчування.

 

Обґрунтовує корисність раціонального харчування і підтверджує це відповідними прикладами.

 

Впр. 7, с. 91-92

27.

 

Їжа.

Особистісна

 

 

 

 

Впр. 1, 2, с. 93

Впр. 3, с. 94

Презентація «Ресторани з англійською кухнею у твоєму місті».

28.

 

Розвиток граматичних навичок.

Особистісна

 

с. 94

2nd Conditional

 

 

Впр. 1, с. 95, Впр. 3, с. 95

Впр. 2, с. 95, Впр. 4, с. 96

Впр. 5, с. 96

29.

 

Меню під час посту.

Особистісна

 

 

Впр. 3(а), с. 97, Впр. 5(а), с. 98-99

Впр. 3(в), 4 с. 98

Впр. 1, 2, с. 97, Впр. 5(в, с), с. 99

 

Проект «Я – власник ресторану»

30.

 

Українська гостинність.

Особистісна

 

 

 

 

Впр. 1, 2, с. 100

 Проекти

Впр. 4, с. 100

Впр. 5, с. 100

31.

 

Семестровий контроль навичок читання, аудіювання, говоріння та письма.

Особистісна

 

 

  • За завданнями вчителя

Повторити вивчений лексико-граматичний матеріал.

32.

 

Написання статті.

Особистісна

 

 

Впр. 1, с. 101, Впр. 4, с. 102

 

Впр. 2, с. 102

 

Впр. 5, с. 102-103

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Івашку Діана Георгіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
До підручника
Англійська мова (9-й рік навчання, рівень стандарту) 10 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
4 лютого 2020
Переглядів
4102
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку