\
Календарно – тематичне планування
уроків англійської мови у 10-Б класі
на 2021-2022 навчальний рік
І семестр
м.Миколаїв
Спеціаліст ІІ категорії – Орел Анна Олегівна
«Перевірено»
Керівник м\о _____________ Ярчук Л.А.
Календарно-тематичне планування складено за Типовою освітньою програмою закладів загальної середньої освіти ІІІ ступеня для учнів 10-11 класів у загальноосвітніх шкіл, затвердженою наказом Міністерством освіти і науки України № 407 від 20.04.2018 року
Підручник для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів / Карпюк О.Д. – Київ : ТзОВ «Виданцитво Астон», 2018
Кількість годин на тиждень – 2 години
Кількість годин на І семестр за програмою – 32 годин
За календарним планом – 31 годин
Кількість видів контролю – 4
Контроль аудіювання - 1
Контроль читання - 1
Контроль письма - 1
Контроль говоріння - 1
№ |
Корекція № |
Дата |
Корекція дати |
Тема |
Граматичний матеріал |
Лексичний матеріал |
Читання |
Аудіювання |
Мовлення |
Письмо |
Домашнє завдання |
People and Relationship (7 год) |
|||||||||||
1 |
|
|
|
Сім’я.
|
|
Ст. 4. Антоніми. |
Впр. 2 ст.4-5 |
Впр. 2 ст.4
|
Впр.3 ст. 5 |
Впр. 5-а ст. 6 |
|
2 |
|
|
|
Що впливає на особистість.
|
Словотворення. Префіксація. |
Прикметники. Ст.6
|
|
|
Впр. 5-в ст.6
|
|
|
3 |
|
|
|
Риси характеру. |
Used to
|
Впр.1 ст. 7
|
|
|
Риси характеру мого друга. |
Впр. 2-3 ст.7 |
|
4 |
|
|
|
Друзі дитинства.
|
Used to with Infinitive Ст. 8 |
Ст. 10 |
Впр. 2 ст.10 |
Впр. 3-4 ст.10 |
Впр. 6 ст.9
|
Впр. 2ст.8 |
|
5 |
|
|
|
Відкрий себе. |
Used to + infinitive |
Ст. 12 |
Впр. 1 ст.12 |
Впр. 1 ст.12 |
Впр. 1, ст.10 |
Впр. 4 ст.13 |
|
6 |
|
|
|
Який я? Анкетування. |
Used to + infinitive |
Впр. 6 ст. 15 |
|
|
Впр. 5 ст.13 |
Впр. 3 ст.14 |
|
7 |
|
|
|
Підсумковий урок з теми «Родина та відносини» |
|
|
|
|
|
|
|
Choose the Career. (7 годин) |
|||||||||||
8 |
|
|
|
Сучасні професії.
|
|
|
Впр.1 ст.23 |
збірник |
Впр.5-6 ст.22 |
Впр.2-3 ст.23 |
|
9 |
|
|
|
Трудові вміння та навички. |
Tense Revision Present Perfect Present Perfect Continuous Ст. 25 |
Ст. 23 |
Впр 1-3 ст.25 |
|
Впр.6 ст.25 |
Впр.4 ст.25 |
|
10 |
|
|
|
Професії та професійні навички. |
Present Perfect Continuous
|
Ст. 26 |
Впр 4-5 ст.26 |
Впр 1, 6 ст.26 Впр 2b, 3,4 ст.27 |
Впр 2 ст.26 |
Впр 3ст.26 Впр 1 ст.27 |
|
11 |
|
|
|
Вимоги до особистісних якостей. |
|
Ст. 27 |
Впр 1,3 ст.28 |
Впр 3a ст.28-29 |
Впр 3b ст.29 |
|
|
12 |
|
|
|
Вимоги до кваліфікації. |
Ст. 28 |
|
Впр 4-5 ст.30
|
Впр 6 ст.30 |
|
|
|
13 |
|
|
|
Лексико-граматичний. Освіта та професії. |
Ст. 31 |
Впр 1a,2 ст.31-32 Впр 3 ст.32-33 |
|
Впр 1b-c ст.31 |
|
|
|
14 |
|
|
|
Підсумковий урок з теми «Вибір професії» |
|
|
|
|
|
|
|
School life (7 год) |
|||||||||||
15 |
|
|
|
Шкільне життя.. |
|
Ст. 37 Впр 4 ст.36
|
Впр 1 ст.52
|
Впр 2 ст.36
|
Впр 1 ст.36
|
Впр 5 ст.38
|
|
16 |
|
|
|
Відношення британських підлітків до школи. |
Умовні речення I типу. Впр 1 ст.40 Впр 3-4 ст.41
|
Ст. 39 Впр 1 ст.39 Learn or study
|
Впр 6 ст.38
|
|
Впр 2, ст.39 Впр 2, ст.40
|
Впр 2,ст.40 (письмово) |
|
17 |
|
|
|
Заклади освіті. |
Умовні речення I типу.
|
Ст. 43
|
Впр 1 ст.42 |
Впр 3-4 ст.42 |
Впр. 2 ст.42 |
Впр. 6 ст.43 (письмово) |
|
18 |
|
|
|
Система освіти в Україні. |
|
Корисні фрази Ст. 44
|
|
Впр 1-3 ст.44 |
Школи в Україні. |
Впр.2 ст 44 |
|
19 |
|
|
|
Школи у Великобританії та США. |
Умовні речення I типу.
|
Ст. 45 |
Впр 2 ст.45 |
|
Впр.3 А ст 46 Впр. 4 ст 47
|
Впр.3 В ст 46 |
|
20 |
|
|
|
Англійська-мова міжнародного спілкування.
|
Умовні речення I типу.
|
|
Впр. 5, ст 47
|
збірник |
|
Впр. 5, ст 47
|
|
21 |
|
|
|
Підсумковий урок з теми «Шкільне життя» |
|
|
|
|
|
|
|
National Cuisine (7+4 год) |
|||||||||||
22 |
|
|
|
Національна кухня. |
|
Ст. 54-55 |
Впр 3ст.54 |
Впр 3ст.54 |
Впр 1ст.54 |
Впр 2ст.54
|
|
23 |
|
|
|
Страви української кухні. |
|
Ст. 57 Впр 1 ст.58 |
Впр 7ст.57 |
|
Впр 8ст.57 |
Впр 2ст.58 |
|
24 |
|
|
|
Лексико-граматичний. Звичаї харчування у Великобританії. |
Умовні речення II типу. Впр 1 ст.59 |
|
|
|
Впр 2 ст.59 |
Впр 3-5 ст. 60 |
|
25 |
|
|
|
Приготування страв за рецептами. |
|
Корисні фрази Ст. 63 |
|
|
|
Впр 4 ст. 64 |
|
26 |
|
|
|
Українська гостинність.
|
Впр 2 ст. 64 |
Впр 1 ст. 64 |
Впр 5 ст. 64 |
|
Впр 3 ст. 64 |
|
|
27 |
|
|
|
Підсумковий урок з теми «Національні кухні» |
|
|
|
|
|
|
|
28 |
|
|
|
Контроль аудіювання |
|
|
|
|
|
|
|
29 |
|
|
|
Контроль читання |
|
|
|
|
|
|
|
30 |
|
|
|
Контроль письма |
|
|
|
|
|
|
|
31 |
|
|
|
Контроль говоріння |
|
|
|
|
|
|
|