"Каністерапія" презентація до роботи з біології учениці 6 класу Бараниківської ЗОШ Шишлак Вікторії

Про матеріал

Презентація до роботи з біології на тему "Каністерапія" учениці 6 класу Бараниківської ЗОШ Шишлак Вікторії, керівник: Шишлак Ганна Василівна, вчитель Бараниківської ЗОШ

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Каністерапія» Шишлак Вікторія 6 клас Бараниківська ЗОШ 2018 р.

Номер слайду 2

Собака-це не сенс життя, але завдяки їй, життя набуває особливого змісту.

Номер слайду 3

Актуальність теми дослідження полягає у тому, що у сучасному, напруженому світі люди різного віку починають розуміти, що лікарі практикуючі альтернативні методи лікування, можуть надати дієву допомогу або полегшити страждання, викликані стресом, тривогою, алергією, застудою, грипом, і багатьма іншими недугами, які люди просто звикли роками терпіти.

Номер слайду 4

Метою є зʼясувати лікувальні можливості тварин, як використання їх біоенергетики впливає на відновлення здоров'я людини; продемонструвати отримані результати дослідження.

Номер слайду 5

Дослідницькі завдання: проаналізувати різні підходи в лукуванні нетрадиційними методами; розглянути як біоенергетика тварин впливає на людину; висвітлити систему лікування людей за допомогою спілкування з собаками. Завдання виконано Мета

Номер слайду 6

Теоретичні - аналіз та синтез; дедукція та індукція; - метод порівняння та аналогій; систематизація та класифікація; аксіоматичний та гіпотетичний метод; історичний метод тощо. Емпіричні - спостереження; - констатуючий та формуючий експерименти; - метод експертних оцінок; узагальнення незалежних характеристик; аналіз результатів діяльності; вивчення та узагальнення практичного досвіду тощо. Методи обробки даних - кількісні (статистичні); - якісні (диференціація за групами та блоками).

Номер слайду 7

Анімалотерапія Іпотерапія Дельфінотерапія Каністерапія Фелінотерапія Апітерапія

Номер слайду 8

Каністерапія (лат. "сanis" – собака і грецьк. Θεραπεία [therapeia] - лікування, оздоровлення) — один з видів лікування і реабілітації людини за допомогою звичайних або спеціально відібраних і навчених собак під наглядом кваліфікованих фахівців.

Номер слайду 9

Тотеми тварин

Номер слайду 10

Собаки терапевти Борис Левінсон

Номер слайду 11

Собаки терапевти

Номер слайду 12

 Лікувально – контактне (собака – грілка),  Діагностичне,  Обслуговуючий,  Реабілітаційний

Номер слайду 13

Допомога воїнам АТО

Номер слайду 14

Висновок

Номер слайду 15

Ще Редьярд Кіплінг стверджував: «Купіть цуценя і ви придбаєте найвідданішу любов на світі!»

ppt
Додано
12 березня 2018
Переглядів
1356
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку