Картки "Бінго" з англійської мови на тему "Colours" для 1-2 класу

Про матеріал
Настільна гра «Бінго» є однією з найпопулярніших ігор у Великобританії, а також вона використовується для навчання англійської мови дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Дух суперництва, бажання виграти, бурхливі емоції роблять цю гру захоплюючої і корисної серед малюків і дорослих. Ця гра проводиться з допомогою тематичних карток, на яких перелічуються слова з тем, що вивчаються. Мета використання карток «Бінго» — закріплення лексики теми з допомогою гри. Цілі: Навчальні: – знайомити дітей молодшого шкільного віку з культурою і традиціями англомовних країн; – розширювати словниковий запас. Розвиваючі: – розвивати пізнавальний інтерес до вивчення іноземної мови; – розвивати фонематичний слух, увагу, пам'ять, здібності до імітації, здогадку. Виховні: – формувати інтерес та повагу до традицій і звичаїв людей, що говорять англійською мовою; – розвивати мотивацію до подальшого вивчення іноземної мови. Для чого потрібні картки Бінго з англійської мови? По-перше, вони добре розвивають пам'ять. По-друге, з допомогою них відпрацьовується правильна вимова. По-третє, при роботі з картками відбувається тренування уваги. І підсумком усього цього можна назвати значне поповнення активного і пасивного словникового запасу. Актуальність використання тематичних карток в тому, що вони сприяють підвищенню інтересу до вивчення предмета, поглиблюють і розширюють отримані знання, дають можливість учням проявити свої мовні та пізнавальні здібності. Крім того, це сприяє розвитку у дітей правильної вимови. Картки можна використовувати для колективної, індивідуальної або диференційованої роботи з учнями.
Перегляд файлу

 

black

purple

 

green

white

purple

green

yellow

brown

yellow


 

 

purple

black

 

yellow

black

green

white

brown

white


 

 

yellow

 

brown

brown

white

purple

green

black

white


 

 

purple

yellow

 

brown

green

black

purple

white

brown

green

yellow


Use this randomly generated list as your call list when playing the game. There is no need to say the BINGO column name. Cross out each word as you announce it, to keep track. You can also cut out each item, place them in a bag and pull words from the bag.

                 1. yellow                                              2. orange                                            3. purple

                 4. brown                                               5. red                                                   6. pink

                 7. black                                                8. white                                         9. grey\gray

                 10. blue                                                11. green

pdf
До підручника
Англійська мова (підручник для спеціалізованих шкіл із поглибленим вивченням англійської мови) 1 клас (Карпюк О. Д., Ростоцька М.Є.)
Додано
20 лютого 2020
Переглядів
949
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку