Картки з української мови 2 клас

Про матеріал
Цей матеріал вчитель може використовувати як презентацію на уроці для повторення вивчених тем і роздрукувавши картки дати перевірну роботу на уроці по одній із тем. Картки з української мови для учнів 2 класу призначені для роботи учнів як на уроці, так і вдома разом з батьками. Завдання різного характеру: ДЖ, ДЗ, ЙО, ЬО, апостроф, антоніми, списування .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Картки з української мови 2 клас Презентація вчителя початкових класів ОЗШ № 86 Попчук В. М.

Номер слайду 2

Антоніми Високий – низький. Важкий – легкий. Галасувати – мовчати. Білий – чорний. Теплий – холодний Більше – менше. Будувати – руйнувати

Номер слайду 3

Встав пропущені буквосполучення дз, дж б__ола__емхо__у__віночок__меликкукуру__а__инси __міль__юрчить__він__ерело__ьоб__еркало__унглі

Номер слайду 4

     Вставити у словах апостроф, де треба. Пір_я, бур_як, моркв_яний, в_юн, ластів_ята, матір_ю, полум_я, в_язати, б_ються, п_ять. Зробити звуко-буквений аналіз першого і останнього слова.

Номер слайду 5

Утвори слова, запиши Соловйов,батальйон,Воробйов,Завойований

Номер слайду 6

Утвори слова, запиши 1. Т..хкає, бад..рий, ма..р.2. С..годні, ра..н, ц..го.3. Осінн..го, , бо..вого.

Номер слайду 7

Списування Листопад У листопаді теж бувають сонячні дні. Сьогодні зранку світить сонечко. Після школи ми гуляємо в парку. Під ногами шурхотить золоте листя. Воно укрило землю яскравим килимом. Яких тільки кольорів не побачиш в осінньому листопаді листяних дерев! Я люблю осінь за ії красу.

pptx
Додано
30 листопада 2021
Переглядів
4668
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку