Книга про людяність звірів. Рецензія на "Третій сніг" Івана Андрусяка

Про матеріал
Робота з дитячою книгою. За матеріалами Читаємо із задоволенням щодня Л. Гайова, Л. Йолкіна
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Книга про людяність звірів –рецензія на «третій сніг»Івана Андрусяка

Номер слайду 2

"Справжня книжка — та, з якою ти і посмієшся, і побалуєшся, а десь і слізки можуть закрутитися в очах… І тобі хочеться поспілкуватися з її героями, іноді й посперечатися з ними, і ти роздумуєш, як би вчинив чи вчинила на місці героя в тій чи іншій ситуації. Та головне: після прочитання у тебе в душі залишається щось дивне, якесь неясне хвилювання, тремке, але добре і світле…"  (Іван Андрусяк)

Номер слайду 3

Іван Михайлович Андрусяк. Письменник, перекладач,автор поетичних та прозових творів для дітей, головний редактор видавництва «Фонтан казок»

Номер слайду 4

Книжка про те, як не стати вовком у зграї хижаків. Адже, коли живеш у лісі й мусиш щодня хвилюватися, щоб тебе чи найближчого друга бува не з’їли, залишатися добрим і пухнастим ох як нелегко. Тим паче, коли ти їжак і по суті — хиже й колюче звірятко, хоч і незле. Втім, у «Третьому снігові» Іван Андрусяк не лише говорить із малими читачами про одвічні теми добра й зла, а й торкається не зовсім популярних в українській дитячій літературі сюжетів — фізичного й душевного каліцтва, мовної ідентичності, співіснування з іншим, екології."Третій сніг" Івана Андрусяка

Номер слайду 5

Реце́нзія — публікація, в якій обговорюється та оцінюється літературний чи науковий твір, театральна вистава, фільм, виставка. Рецензія оприлюднюється у пресі, на радіо чи телебаченні.

Номер слайду 6

Структура рецензії. Інформація про книгу2. Коротенький переказ змісту.3. Ваші враження. 4. Аналіз твору5. Ваша оцінка, висновки й рекомендації читачам. Йдемо за планом

Номер слайду 7

Номер слайду 8

pptx
Додано
3 жовтня 2023
Переглядів
230
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку