Колективна творча робота (здобувачі освіти + учитель). Лист захисникам України

Про матеріал
У листі діти 2 класу звертаються до захисників України з привітанням з Різдвом Христовим та Новим роком. Діти розуміють, у яких важких умовах відбуваються бої, і тому у своєму листі вони намагаються підтримати наших героїв, розрадити, висловлюють свою любов до захисників, сподіваються на перемогу і благають янголів-охоронців захистити наших воїнів від ворожих куль і снарядів, прогнати ворога з української землі.
Перегляд файлу

Дорогі наші захисники, славні воїни!

 

Звертаються до вас учні Будильського ЗЗСО І – ІІІ ступенів.

Дозвольте привітати вас з Різдвом Христовим та Новим роком – роком Дракона.

Дракон – символ енергетичних сил, успіху, удачі, влади, мудрості, могутності, символ надійного захисту від ворогів. Тільки наші, українські воїни, мають такі якості. Ми віримо, що 2024 рік буде переможним і доленосним.

Рідні наші! Ми знаємо: вам тяжко й боляче, вам холодно, хочеться відпочити і виспатися у теплому ліжку, смачно поїсти, обійняти своїх рідних. Повірте: нам дуже хочеться розрадити вас, підтримати, пригорнутися, обійняти, пригостити чимось смачненьким, зігріти ваші серця своїми маленькими дитячими серцями.

 Безстрашні наші! Ми не знаємо ваших прізвищ та імен, ми не знаємо, з яких ви куточків нашої України, але ми щиро любимо вас, сподіваємось на вас і впевнені, що настане час і ви, наші хоробрі воїни, здобудете довгоочікувану перемогу.

Сьогодні, коли ідуть важкі запеклі бої за нашу незалежність, територіальну цілісність, свободу і справедливість, ми низько – низько вклоняємось вам за вашу хоробрість і відданість, мужність і стійкість, силу і мудрість, впертість і впевненість, нестримне бажання прогнати клятого ворога з нашої української землі заради майбутнього, нас, ваших дітей. 

Славні наші! Нехай янголи – охоронці захистять вас від ворожих куль і снарядів, додадуть сили і впевненості, зігріють ваші душі, наповнять любов’ю ваших рідних і допоможуть здобути перемогу.

  

Ви – справжні герої!

Ми щиро вдячні вам!

Ми молимося за вас…

Наша віра у перемогу – непохитна!

Нехай благословить вас Всевишній!

Низько вклоняємось вам за ваш героїзм і благаємо:

ПОВЕРНІТЬСЯ ЖИВИМИ!

 

З любов’ю та повагою до вас учні 2 класу Будильського ЗЗСО І – ІІІ ступенів.

Сумська область.


Березов Владислав

Гончаренко Людмила

Дудник Євгеній

Маханець Андріана

Солопченко Мілана

Фельдман Артем

 

 

 

Моісєєнков Данило

Піщанська Віолетта

Сагайдак Олександра

Семенюта Петро

 

docx
Додано
4 січня
Переглядів
80
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку