Комплексне завдання з Word

Про матеріал
Це зразок білету на іспит для вихованців гуртка інформатики ЗПО "Комунарський районний центр молоді та школярів"
Перегляд файлу

»

 

ПК ЗАВДАННЯ З WORD

БІЛЕТ 1

  1. Завдання:

Заголовок: напис WordArt, шрифт – Book Antiqua, 26 пт, колір шрифту – зелений (0,5 бали).

Основний текст: вирівняти по середині, міжрядковий інтервал – 1,5; вставити буквицю в 1 абзаці; гарнітура шрифту - Verdana, колір - синій, кегль - 13 пт, відступ після 1 абзацу - 18 пт, а після 2 абзацу - 24 пт, імена власні – розрідження символів на 3 пт та масштаб 150%, підкреслити зеленою лінією. Третій та четвертий абзаци оформити двома колонками з розподілювачем, вирівняти по ширині (2 бали).

Обрамлення сторінки художньою рамкою (0,5 бали).

Малюнок відповідної тематики зробити у вигляді підложки (0,5 бали).

Встановити верхній колонтитул, в якому вставити напис «Зелена економіка» та відповідну емблему (0,5 бали).

 

Сільський зелений туризм

Відпочинок на селі приваблює, насамперед, мешканців великих міст України, які мріють пожити хоча б короткий час в екологічно чистій сільській місцевості, поласувати натуральними продуктами традиційної української кухні, хоч трохи відпочити від шаленого міського життя у камерній обстановці мальовничої сільської садиби. Дехто вивозить дітей на село заради оздоровлення.

Туристів до села приваблює також сільська воля, відчуття якої позбавлені масові курорти. З господарем можна вільно домовитися про терміни та умови проживання, про склад харчування, про екскурсії тощо. "Офіційний" турист такої свободи вибору, як правило, позбавлений. 

Зелений туризм – перспективний напрямок, обумовлений унікальним економіко-географічним положенням нашого регіону. Курортні та рекреаційні території складають майже 15 % площі області. Це сприяє розвитку зеленого туризму: сільського, агро, фермерського, еко.

Перспективним напрямом зеленого туризму є рибальський туризм. Він розвивається на Азовському морі (Бердянський і Приазовський райони), Дніпрі та на багатьох інших територіях області, де є спеціально зарибнені ставки. Наприклад, у с. Салтичія Чернігівського району для рибалок створено цілий комплекс «Великий став» з автостоянкою, будиночками для проживання, зручними місцями для лову коропа, білого амура, товстолобика, сома.

 


  1. Перетворити записи даних на таблицю та створити гістограму. Додати назву діаграми «Садиби зеленого туризму Запорізької області» та надписи вісей. Вказати значення даних. (3 бали)

 

САДИБИ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Бердянський р-н 17

Вільнянський  1

Запорізький 4

Більмацький 1

Мелітопольський 3

Новомиколаївський 1

Оріхівський 1

Приазовський 1

Чернігівський 1

Якимівський 1

 

 

  1. Створити схему, подібну до зразка (5 бали).

 

 

 

 

docx
Додано
20 травня 2023
Переглядів
220
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку