Конспект прогулянки "Подорож весняною екологічною стежиною. Казка. Золота рибка на новий лад або виконуємо бажання золотої рибки"

Про матеріал
Розвивати естетичне сприйняття, творчу уяву, логічне мислення, спостережливість, монологічне зв'язне мовлення, пам'ять. Виховувати любов та дбайливе ставлення до об'єктів природи, прищеплювати бажання піклуватися про неї, бажання більше дізнаватися про життя дерев, працьовитість. Формувати досвід пізнання дітьми навколишнього світу, розуміння необхідності охорони дозвілля.
Перегляд файлу

Конспект прогулянки "Подорож весняною екологічною стежиною. Казка. Золота рибка на новий лад або виконуємо бажання золотої рибки"

Опис документу:

Розвивати естетичне сприйняття, творчу уяву, логічне мислення, спостережливість, монологічне зв'язне мовлення, пам'ять. Виховувати любов та дбайливе ставлення до об'єктів природи, прищеплювати бажання піклуватися про неї, бажання більше дізнаватися про життя дерев, працьовитість. Формувати досвід пізнання дітьми навколишнього світу, розуміння необхідності охорони дозвілля. Розширити уявлення дітей про найхарактерніші ознаки весни в живій та неживій природі. Закріпити знання дітей про зовнішній в

 

docx
Додано
25 березня 2020
Переглядів
493
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку