Контрольні запитання до уроку виробничого навчання з теми: "Особливості харчування іноземних туристів"

Про матеріал
Контрольні запитання для перевірки знань здобувачів освіти з професії "Офіціант" з теми "Особливості харчування іноземних туристів"
Перегляд файлу

 

Контрольні запитання

  1.         Які характерні особливості кухонь народів Австрії, Англії, Шотландії та Бельгії?
  2.         Яка специфіка раціону харчування та подачі страв?
  3.         Які страви та напої можна рекомендувати туристам цих країн?
  4.         Визначити сучасні тенденції розвитку кухонь Австрії та Бельгії.
  5.         Визначити спільні риси та відмінності в харчуванні населення Англії і Шотландії.
  6.         Назвати характерні ознаки польської кухні.
  1.         Вказати асортимент страв національної румунської кухні.
  2.         Вказати асортимент страв національної португальської кухні.
  3.         Чим пояснюється невибагливість до харчування у країнах Скандинавії?
  4.    Дати характеристику продовольчої бази Фінляндії та Швеції.
  5.    Які особливості кухонь Франції, Чехії й Словаччини?
  6.    Яка кількість соусів та сирів виготовляється у Франції?
  7.    Які спиртні напої використовуються для приготування страв французької кухні та з якою метою?

 

docx
Додано
24 лютого 2021
Переглядів
320
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку