Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Дічева Олена Миколаївна
Розробки та тести
Знайдено 70 матеріалів
ppt
Презентація "Екологічні наслідки війни"
17 жовтня 2023
doc
Додатковий матеріал уроку виробничого навчання з теми: "Технологія приготування страв з яєць"
8 грудня 2021
docx
Інструкційні картки з теми: " Приготування фаршів"
2 грудня 2021
docx
Технологічні картки з теми: "Приготування страв з тушкованих овочів"
2 грудня 2021
docx
Додатковий матеріал уроку виробничого навчання з теми: "Приготування страв з тушкованих овочів"
2 грудня 2021
docx
Додатковий матеріал уроку виробничого навчання з теми: "Приготування страв з субпродуктів"
2 грудня 2021
docx
Контрольні запитання до уроку виробничого навчання з теми: "Особливості харчування іноземних туристів"
24 лютого 2021
doc
Конспект до уроку виробничого навчання з теми: "Особливості харчування іностраних туристів"
24 лютого 2021
docx
Тести з теми: Приготування страв та гарнирів з круп"
20 лютого 2021
docx
Методика проведення уроку-конкурсу з виробничого навчання
20 лютого 2021
doc
Технологічні картки до уроків виробничого навчання з професії "Кондитер"
16 лютого 2021
docx
Додатковий матеріал до уроку виробничого навчання: "Подавання сиру"
28 січня 2021
docx
Урок виробничого навчання на тему: "Приготування соусів"
26 січня 2021
docx
План уроку виробничого навчання з теми: "Приготування соусів"
18 січня 2021
doc
План уроку виробничого навчання з теми: "Приготування соусів"
18 січня 2021
docx
Тести з теми: "Приготування соусів"
18 січня 2021
docx
Тести з теми: " Приготування соусів"
18 січня 2021
ТЕСТ
Тести з теми: "Соуси"
18 січня 2021
docx
Урок виробничого навчання на тему: "Приготування шаруватих коктейлів"
17 січня 2021
docx
Урок виробничого навчання на тему: "Методи приготування коктейлів"
14 січня 2021
ТЕСТ
Перші страви
14 січня 2021
docx
Урок виробничого навчання з теми: "Приготування листкового тіста та вироби з нього"
16 грудня 2020
docx
Урок виробничого навчання з теми:"Технологія приготування супів"
11 грудня 2020
docx
Урок виробничого навчання з теми:"Приготування прісного тіста та вироби з нього"
11 грудня 2020
docx
Технологічні картки з теми: "Приготування холодних страв та закусок"
11 грудня 2020
docx
Додатковий матеріал уроку виробничого навчання з теми: "Приготування горячих та холодних напоїв"
11 грудня 2020
docx
Конспект уроку виробничого навчання з теми: "Організація обслуговування відвідувачів"
13 листопада 2020
docx
Додатковий матеріал уроку виробничого навчання
9 листопада 2020
docx
Додатковий матеріал уроку виробничого навчання з теми: "Приготування горячих та холодних напоїв"
9 листопада 2020
docx
Завдання з теми: "Технологія приготування пельменів"
3 листопада 2020
docx
Завдання з теми: "Механічна кулінарна обробка риби"
3 листопада 2020
docx
Проблемні та виробничі ситуації при виконанні завдань на уроках виробничого навчання
19 жовтня 2020
docx
Тестові завдання на тему: "Приготування страв з риби та нерибних морепродуктів"
19 жовтня 2020
docx
Конспект уроку з теми: "Приготування страв з птиці"
18 жовтня 2020
doc
План уроку виробничого навчання на тему: " Технологія приготування виробів з січеної натуральної маси з мяса та котлетної маси" січенох
18 жовтня 2020
docx
План уроку виробничого навчання на тему: "Приготування смаженої риби"
17 жовтня 2020
docx
Додатковий матеріал уроку виробничого навчання з теми: "Приготування страв з овочів"
13 травня 2020
docx
Опорний конспект з теми: "Особливості національних традицій та культура харчування народів Австрії та Нової Зеландії
13 травня 2020
docx
Тести з теми: "Обслуговування прийомів та банкетів"
13 травня 2020
docx
Опитування з теми: "Технологія обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства"
13 травня 2020
docx
Опитування з теми: "Технологія обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства"
13 травня 2020
doc
Додатковий матеріал уроку виробничого навчання з теми:" Форми нарізки овочів"
13 травня 2020
docx
Тести з теми: "Приготування м'ясних горячих страв"
11 травня 2020
docx
Опорний конспект уроку виробничого навчання з теми: "Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства"
10 травня 2020
docx
Тести з теми: "Приготування страв і гарнирів з овочів"
10 травня 2020
docx
Тести з теми: "Приготування напівфабрикатів з мяса та птиці"
10 травня 2020
doc
Опорний конспект "Приготування котлетної маси" з теми "Приготування рибних напівфабрикатів"
8 квітня 2020
docx
Завдання з теми:"Приготування страв і гарнирів з круп,бобових і макаронних виробів"
6 квітня 2020
docx
Завдання з теми: "Приготування страв і гарнирів з круп, бобових та макаронних виробів"
6 квітня 2020
docx
План уроку виробничого навчання з теми: "Приготування супів"
2 квітня 2020
«
1
2
»
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!