Контрольні запитання по темі: "Приготування виробів з тіста"

Про матеріал
Запитання і завдання для повторення на уроках виробничого навчання з теми: "Приготування виробів з тіста"
Перегляд файлу

Контрольні запитання по темі:

«Приготування виробів із тіста»

 

  1. Яку роль відіграють страви та вироби з борошна у харчуванні людини?
  2. Від чого залежить харчова цінність борошна?
  3. Що таке клейковина? Як вона впливає на якість виробів?
  4. Який сорт борошна містить меншу кількість жирів, вітамінів, цукрів і чому?
  5. Як приготувати тісто для налисників?
  6. З якими начинками  готують налисники?
  7. Як готують і подають налисники з м’ясом?
  8. Як готують і подають  налисники з гарбузом?
  9. В чому відмінність приготування млинців на кислому молоці?
  10. Які умови і термін зберігання  млинчиків з начинкою?
  11. Яким вимогам повинні відповідати налисники, млинці?
  12. Яких вимог техніки безпеки потрібно дотримуватись під час приготування млинчиків?
  13. Яка харчова цінність страв та виробів з борошна?
  14. Які кашоподібні страви готують з борошна?
  15. Складіть технологічну схему приготування  мамалиги з молоком  .
  16. Як готують прісне тісто для вареників?
  17. Які види борошна використовують для приготування тіста для вареників?
  18. Способи формування вареників.
  19. Як готують і подають вареники по-селянському?
  20. Складіть технологічну схему приготування вареників з вишнями.
  21. Як готують і подають галушки з маслом в’язкої консистенції?
  22. Чим відрізняється приготування напівв'язких галушок від приготування в'язких?
  23. За способом приготування в українській кухні розрізняють такі види тіста…
  24. Що є основним показником якості тіста?
  25. Що використовують для поліпшення якості тіста?
  26. Яких вимог техніки безпеки потрібно дотримуватись під час приготування дріжджового тіста безопарним способом?
  27. Назвіть види розпушувачів. Значення їх для приготування тіста.
  28. Які процеси відбуваються в тісті при бродінні?
  29. Як готують опарне дріжджове тісто?
  30. Як готують і подають пампушки з картоплею? 
  31. Як готують і подають пиріжки печені з капустою?
  32. Які вимоги до якості пиріжків смажених?
  33. Які способи приготування гречаників знаєте? Назвіть їх.
  34. Складіть технологічну схему приготування пиріжків смажених з горохом.
  35. Назвіть вироби з бездріжджового тіста?
  36. Яким вимогам повинні відповідати вироби з тіста?

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
12 березня 2020
Переглядів
1141
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку