Перший сніданок має бути ситним. Він може включати молочні каші, змішані круп’яно-овочеві страви (голубці з рисом, картопляні, морквяні, капустяні котлети із соусом, запіканки), рибні або м'ясні страви з гарніром. Із гарячих напоїв на сніданок подають чай, чай з молоком, молоко, какао, трав'яні чаї.
Обід має включати першу, другу і третю (напій) страву. Для обіду обов'язковою є гаряча перша страва – найрізноманітніші супи, бульйони (курячий, м'ясний, рибний). Другою стравою може бути риба або м’ясо з гарніром (круп'яним, овочевим, комбінованим). На третє подають напій (соки, киселі, компоти зі свіжих або сухих фруктів). Доцільно в обід вживати свіжі фрукти.
Підвечірок складається з двох страв – молочного напою і хлібобулочного або борошняного кондитерського виробу, а також, бажано, свіжих фруктів чи ягід. Вечеря зазвичай складається з молочних, круп'яних, овочевих, сирних і яєчних страв. Безпосередньо перед сном можна, за бажанням, випити склянку кисломолочного напою (кефіру, кислого молока, йогурту тощо) або молока.
Приготування 1. Всі сухофрукти ошпарити окропом. Якщо вони дуже сухі, то залишити в гарячій воді на 10-15 хвилин. 2. Горіхи та сухофрукти пропустити через м'ясорубку. 3. Додати лимонний сік і мед, добре перемішати. 4. З вітамінної суміші сформувати цукерки у вигляді кульок. 5. Обкачати кожну кульку в кокосовій стружці.