квест «6 кроків до здоров’я»

Про матеріал
Мета. Пропагувати здоровий спосіб життя, формувати комунікативні та здоров’я зберігаючі компетентності, спонукати учнів до ведення здорового способу життя; розвивати мислення, вміння та навички здорового способу життя; виховувати бажання і вміння вести здоровий спосіб життя, дисциплінованість, прагнення берегти своє здоров'я.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Healthy-квест «6 кроків до здоров’я»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

І етап вікторини «Я здоров`я бережу, сам собі допоможу»

Номер слайду 5

Яка небезпечна речовина є в термометрі?Який орган людського організму разом із легенями найбільше страждає від наслідків паління?Що називають «зеленим змієм»?Як називається щоденний розпорядок. Він утворюється у наших помешканнях, у ньому існують мільйони бактерій і навіть мікроскопічних кліщів. А у особливо тяжких випадках він може навіть провокувати алергії та астми. Як називається стан, коли людина втрачає контроль над собою та своїми діями?

Номер слайду 6

ІІ етап гри-вікторини «Доповни прислів’я»https://wordwall.net/uk/resource/60276780

Номер слайду 7

ІІІ етап гри-вікторини «Конкурс «Шифровка»https://wordwall.net/uk/resource/60278536

Номер слайду 8

ІV етап гри-вікторини «КОРИСНІ СТРАВИ»Яку користь приносять людському організму ці продукти харчування?

Номер слайду 9

V етап гри-вікторини «Книгу прочитаєш – про здоров’я все пізнаєш»

Номер слайду 10

1. Як називається книга, у якій записані священні тексти, визнані церквою як непорушний закон віри і життя? 2. Як звали маленького хлопчика, який зумів не лише вижити в диких джунглях, а й стати їхнім господарем, не втративши при цьому найкращих рис справжньої Людини. 3. Яке природне явище описав у своєму вірші Т. Шевченко? Реве та стогне Дніпр широкий,Сердитий вітер завива,Додолу верби гне високі,Горами хвилю підійма.4. Назвіть головну героїню казки Ш. Перро у якій йдеться про дівчинку, яка не цуралася брудної роботи, була доброю і щирою й за це добра фея нагородила її поїздкою на бал, де вона загубила один з елементів одягу, який, у свою чергу, допоміг їй вийти заміж за принца. Назвіть казку. 5. Який словник допоможе нам перевірити правильне написання слів «здоров’я», «загартовування», «безпека»?6. У міфах стародавньої Греції згадується Гігія – богиня здоров’я. Від її імені походить слово, яким називається наука про здоров’я, його збереження та зміцнення. Назвіть це слово.

Номер слайду 11

V етап гри-вікторини«Виграєш, якщо зможеш»https://wordwall.net/play/60277/143/466

pptx
Додано
5 жовтня 2023
Переглядів
475
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку