Легенда "День Соборності"

Про матеріал
22 січня Україна відзначає День Соборності. Цього дня у 1919 році на Софійській площі у Києві був проголошений Акт злуки Української Народної Республіки (УНР) й Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР). Легенда про день Соборності для початкових класів допоможе учням більше детально дізнатися про особливості цього свята в незвичайній формі викладення.
Перегляд файлу

Легенда про день Соборності для початкових класів

 

      Колись, давним – давно Бог створив нашу планету. Йшов час і люди утворили багато країн. І однією з багатьох країн є наша рідна  Україна. Україна дуже гарна та квітуча країна. В Україні високі гори, глибокі моря, широкі степи, зелені ліси, річки та квітучі поля. Але найголовніше – це люди. Українці – дуже працьовиті, талановиті, щирі та дружні люди.
      Злу дуже не подобалась єдність та дружність українців і воно вирішило розсварити їх. Завдяки злу Україна розділилася на схід та захід.
     Йшов час і українці зрозуміли, що це не правильно сваритися і ділити свою Україну, що треба об’єднуватися та гнати зло.
      З того часу, коли українці Сходу та Заходу простягнули один одному руки в знак поваги та примирення, 22 січня ми святкуємо День Соборності України. День об’єднання всієї нашої країни.
     Поважаймо один одного, цінуємо та пам’ятаємо, що в єдності наша сила!

docx
Додано
6 квітня
Переглядів
26
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку