літера к.Знайомство цікаве, різноманітне

Про матеріал
цей матеріал використовується для знайомства зновою літерою. Такі завдання легкі цікаві, різноманітні, але водночас допомагають досягти мети укору
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Півник  Півник зранку в курнику  Будить всіх: ... (Ку-ку-рі-ку!)  Відчиніть скоріш віконце -  Хай у хатку ввійде сонце!  Досить спати на бочку!  День настав: (Ку-ку-рі-ку!)  ↓ 5↓ 1↑ 1→ 2↗ на2кл. 2↑ 1← 2↘ на2кл. 2↙ на2кл. 1→ 2↑ 2↖ на1кл. 1← І вдень, і вночі У кожусі на печі. (Кіт) Звірята рогаті, Та ще й бородаті, Ходять пастись в лози.  Хто? Вгадайте! (Кози) Він ікластий і сердитий, Дуже любить землю рити. Жолуді весь час шукає Й малюків смугастих має. (Кабан)

Номер слайду 2

Буква «К», буква «К», Ой, яка вона швидка! Наче хлопчик, знявши руку Витинає гопака. Каченята йшли рядочком, Раптом гілочку знайшли, Із Якої два листочки Вниз і вгору відросли. Качка, дітям: «Ках-ках-ка» Придивіться: Буква «К» чистомовка ко-ко-ко – вип’єм молоко Ок-ок-ок – маленький жучок Ки-ки-ки – смішні малюнки Ик-ик-ик – засміявся Петрик Юк-юк-юк – він має великий крюк Ку-ку-ку – Петрика наздожену.

Номер слайду 3

скоромовка Кошеня навкруг дивана Ходить рано-рано-рано. Сонні очі продира: - Де нора-нора-нора? 1→ 1← 3← 2↑ 12↓ 1↑ 1→ 1← 1↑ 1↑ 1← 2← 2↑ 1↑ 1← 3← 7↓ 3↓ 2→ 1→ 1↑ 1↓ → 1→ 1→ 1↑ 1↓ 1→ 9→ 2↑ 1↑ 1← 1→ 3↑ 1↑ 1← 1→ 1↑ 1↑ 1← 1→ 1↑ 1↑ 1← 4← 2↑ 1↓ Півник герой   Зажурилось сонечко  Не світить у віконечко.  Півник вискочив на пліт  Ще таке не бачив світ.  Ку-ка-рі-ку усе співає,  Що робити він не знає.  Що не так скажіть зробив  Сонце зранку розбудив.  Все було геть до ладу,  Хто накликав цю біду!  Мало з плоту він не впав,  Хто його перелякав.  Дивна хмара, мовби лис  Ще й пухнастий в неї хвіст.  Став він вітер все благати  Страшну хмару геть прогнати.  Той не довго міркував  З сонця хмару геть прогнав.  Півник голову задер  Став герой він відтепер. 

ppt
Додано
22 січня 2020
Переглядів
1057
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку