Матеріали для малювання. Вугільний олівець. Кольорові воскові крейдяні палички

Про матеріал

Вугільний олівець Він схожий на звичайний чорний олівець, але значно м'якіший. Малюючи ним, дитина може отримати ширшу лінію матового, оксамитово-чорного кольору. Цей олівець крихкий, тому для зручності роботи його можна розділити на шматочки по 5 см завдовжки.

Перегляд файлу

Матеріали для малювання. Вугільний олівець. Кольорові воскові крейдяні палички

 

Вугільний олівець

Він схожий на звичайний чорний олівець, але значно м’якіший. Малюючи ним, дитина може отримати ширшу лінію матового, оксамитово-чорного кольору. Цей олівець крихкий, тому для зручності роботи його можна розділити на шматочки по 5 см завдовжки. Необхідність малювати легко, без сильного натискання, допомагає дитині свідомо регулювати свої дії.

Кольорові воскові крейдяні палички

Набір складається з таких паличок по десять кольорів у невеликих картонних коробочках, що м’яко малюють і дають широку яскраву фактурну лінію. Вони дуже подобаються дітям. Для того щоб бачити, яку лінію накреслено, крейдяну паличку необхідно тримати трьома пальцями трохи нижче від середини, не можна стискати її пальцями або сильно натискати на неї (зігріваючись у руці, крейда ламається). Використання кольорових воскових крейдяних паличок у поєднанні з гуашевими або акварельними фарбами допоможе перетворити навчальний процес на цікаву захоплюючу гру. Малюнок, виконаний крейдяними паличками, покривають інтенсивним розчином гуаші або акварелі контрастного темного кольору. Жирні лінії, проведені крейдою, проявляються на кольоровому тлі, що дуже подобається учням. (За відсутності воскових крейдяних паличок аналогічного ефекту можна досягти, малюючи невеликою парафіновою свічкою — кольоровою або білою.)

 

doc
Додано
9 серпня 2018
Переглядів
705
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку