Майстер-клас "А я роблю це так"

Про матеріал
У роботі наданий матеріал щодо застосування деяких методів та прийомів,які доцільно застосовувати на уроках у старших класах
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Волноваський район. Донецька область. Майстер – клас А я р о б л ю ц е т а к … підготувала вчитель хімії Микільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Борисенко Вікторія Сергіївна 2019 рік

Номер слайду 2

–радісний, захоплений; – радісний, теплий; – світлий, приємний; – спокійний, врівноважений; – незадовільний, сумний; – тривожний, напружений; – повний занепад, зневіра; – важко відповісти. Психоемоційна розминка Веселкаабо методика “Кольоропис”

Номер слайду 3

Вправа “Незвичайна ромашка”

Номер слайду 4

Речовини, необхідні для підтримки життя. В їх назві міститься сховане «життя».

Номер слайду 5

Їх назвали за абеткою великими літерами латинського алфавіту.

Номер слайду 6

До кінця XIX століття дивна і небезпечна хвороба під назвою «цинга» часто серйозно вражала команди кораблів у всьому світі. Ще в кінці XVIII століття було виявлено, що за допомогою свіжих фруктів і овочів хвороба виліковувалася. Ученим знадобилося 100 років, щоб відкрити причину цього явища. Що ж містять свіжі продукти?

Номер слайду 7

Один з їх представників ми отримуємо під час відпочинку на пляжі.

Номер слайду 8

У людському організмі вони самі по собі утворитися не можуть, так як вони утворюються тільки в рослинах, а через них потрапляють до нас.

Номер слайду 9

Повна відсутність одного з них протягом довгого часу зазвичай тягне за собою для людини смерть.

Номер слайду 10

Впливають на засвоєння організмом поживних речовин, сприяють нормальному росту клітин і всього організму.

Номер слайду 11

1. Речовини, необхідні для підтримки життя. 2. Їх назвали за абеткою великими літерами латинського алфавіту.3. До кінця XIX століття дивна і небезпечна хвороба під назвою «цинга» часто серйозно вражала команди кораблів у всьому світі. Ще в кінці XVIII століття було виявлено, що за допомогою свіжих фруктів і овочів хвороба виліковувалася. Ученим знадобилося 100 років, щоб відкрити причину цього явища. Що ж містять свіжі продукти?4. Один з їх представників ми отримуємо під час відпочинку на пляжі.5. У людському організмі вони самі по собі утворитися не можуть, так як вони утворюються тільки в рослинах, а через них потрапляють до нас.6. Повна ж відсутність одного з них протягом довгого часу зазвичай тягне за собою для людини смерть.7. Впливають на засвоєння організмом поживних речовин, сприяють нормальному росту клітин і всього організму. Вітаміни. Вітаміни. Вітаміни. Вітаміни. Вітаміни. Вітаміни. Вітаміни

Номер слайду 12

Вітаміни як компоненти їжі, їхня роль в організмі. Тема уроку: Добрий день! Я вас вітаю!Наш урок розпочинаю…

Номер слайду 13

Прийом “Сенкан”Формула діяльності: Тема (іменник)Опис (два прикметники)Дія (три дієслова)Ставлення до теми (фраза – чотири слова)Перефразування сутності, асоціації до теми (одне слово)Приклад: Вітаміни – Необхідні, корисні…Насичують, бадьорять, активізують…Дуже цікаво дізнатися більше!Здоров'я.

Номер слайду 14

Метод "Гронування". Гроно: "Чим є вітаміни В житті людини?"Вітаміни. Продуктихарчування. Користь для організму. Зріст Зір Міцні зуби. Гарний настрій. Бадьорість Гарний імунітет. Апетит Сила

Номер слайду 15

Рухлива вправа “Вітаміни на столі”Продукти, з вмістом вітаміну А - руки догори. Продукти, з вмістом вітаміну групи В - оплески. Продукти, з вмістом вітаміну С - тупочіть ногами. Продукти, з вмістом вітаміну D – встаньте. Продукти, з вмістом вітаміну Е – покрутіть головою. Підказка:

Номер слайду 16

Рефлексивний журнал. Сьогодні я дізнався ………. Було цікаво…………………. Було незвично………………Мені сподобалося…………. Я зрозумів, що……….......... За урок я…………………….. Я набув………………………Я навчився…………………. Мене здивувало……………Урок дав мені для життя…. Мені захотілося…………….

Номер слайду 17

Методика “Кольоропис”або мій настрій під час роботи:

Номер слайду 18

Рефлексивна мішень 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Номер слайду 19

Щиро вдячна за увагу і співпрацю!Вишнивецька Вікторія Сергіївна. А ти їси вітаміни?

pptx
Пов’язані теми
Хімія, Майстер-класи
Додано
22 вересня 2019
Переглядів
1880
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку