Майстер-клас Дизайн інтер'єру 3D

Про матеріал
Ремонт завжди потребує ретельного планування. Проектуєте ви квартиру з нуля або просто міняєте меблі на нову - вам потрібно продумати все, від розмірів до колірних рішень. В іншому випадку ви втратите відразу і час, і гроші. Не кожен може дозволити послуги професійного дизайнера, та й ніхто не дасть гарантії, що фахівець бездоганно втілить в життя ваші задуми. Найпростіше і вигідне рішення - зробити все своїми руками за допомогою просунутого редактора. Програма «Дизайн інтер'єру 3D» безкоштовно і швидко вирішить усі ключові питання в плануванні ремонту. Створіть 3D-модель квартири і перетворіть її в віртуальному просторі - влаштуйте перестановку, встановіть перегородки, перефарбуйте стіни або додайте нові меблі. Відчути себе в ролі дизайнера ви зможете відразу ж після скачування і першого запуску редактора. При цьому зовсім необов'язково володіти навичками моделювання - програма створена для початківців користувачів. Більшість інструментів працює в автоматичному режимі, додати або прибрати будь-якої об'єкт можна одним кліком мишки. Всі етапи проектування - повністю в ваших руках, малюйте кімнати, вибирайте обробку і меблі.
Перегляд файлу

Методична розробка «ДИЗАЙН ІНТЕР'ЄРУ 3D» - розроблення власного дизайну. С.С. Янко ДНЗ «КРВПУБ»

E:\Pictures\Новий логотип.jpgМіністерство освіти і науки України

Державний навчальний заклад

«Київське регіональне вище професійне училище будівництва»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«МАЙСТЕР КЛАС»

Розробка дизайну квартири

в програмі ДИЗАЙН ІНТЕР'ЄРУ 3D

 

Майстер-клас

 

 

 

 

 

 

 

Київ-2019 рік

Як почати проектування квартири в «Дизайн інтер'єру 3D»

Ремонт завжди потребує ретельного планування. Проектуєте ви квартиру з нуля або просто міняєте меблі на нову - вам потрібно продумати все, від розмірів до колірних рішень. В іншому випадку ви втратите відразу і час, і гроші. Не кожен може дозволити послуги професійного дизайнера, та й ніхто не дасть гарантії, що фахівець бездоганно втілить в життя ваші задуми.

Найпростіше і вигідне рішення - зробити все своїми руками за допомогою просунутого редактора. Програма «Дизайн інтер'єру 3D» безкоштовно і швидко вирішить усі ключові питання в плануванні ремонту. Створіть 3D-модель квартири і перетворіть її в віртуальному просторі - влаштуйте перестановку, встановіть перегородки, перефарбуйте стіни або додайте нові меблі.

Відчути себе в ролі дизайнера ви зможете відразу ж після скачування і першого запуску редактора. При цьому зовсім необов'язково володіти навичками моделювання - програма створена для початківців користувачів. Більшість інструментів працює в автоматичному режимі, додати або прибрати будь-якої об'єкт можна одним кліком мишки. Всі етапи проектування - повністю в ваших руках, малюйте кімнати, вибирайте обробку і меблі.

3D модель вашої квартири в режимі реального часу

Докладний дизайн-проект стане для вас ефективним помічником, адже картинка здатна уявити задумку краще і точніше, ніж просто слова. Візуалізують ідеї в програмі «Дизайн інтер'єру 3D»!

Робота над проектом відбувається в зручному редакторі. Креслите кімнати за допомогою ліній, так, як ви зробили б це на папері. У програмі ваші інструменти будуть віртуальними. Не думайте про дотримання пропорцій - редактор за замовчуванням вкаже на зміну довжини накресленої стіни або перегородки.

Все, що ви додаєте на двомірний план, в режимі реального часу з'явиться на об'ємної моделі в 3D-редакторі. Отриману проекцію ви можете детально розглянути, наблизивши точку огляду. «Дизайн інтер'єру 3D» пропонує унікальну функцію - віртуальний візит. З її допомогою ви зможете «пройтися» по кімнатах і коридорах майбутньої квартири немов точно перебуваєте всередині.

®®®®®®

 


ВСТУП

 Розглянемо методику розроблення дизайну інтер’єру за допомогою стаціонарного комп’ютера або ноутбука, на якому встановлено операційну систему Windows 10 та прикладна програма «Дизайн інтер'єру 3D». Для комфортної роботи бажано, щоб комп’ютер мав характеристики не менш ніж – процесор 1 Ггц, оперативна пам’ять (УЗО) – 1 Гб, жорсткий диск – 20 Гб, роз’єми USB, принтер та привід для запису дисків.

 Для роботи нам знадобиться завчасно заготовлений плани будівлі, окремої квартири чи кімнати, який ми будемо використовувати для розроблення власного дизайну інтер’єру.

Для загального уявлення готового дизайну інтер’єру і пропоную подивитися вже готовий розроблений дизайн квартири.

Результат пошуку зображень за запитом "план квартири"


МАЙСТЕР-КЛАС

Тема: Розробка дизайну квартири в програмі дизайн інтер’єру 3D.

Мета: навчитись:

  • планувати та розробляти дизайн майбутнього інтер’єру;
  • використовувати різні кольорові гами до дизайну;
  • виконувати експорт для подальшої роботи в інших редакторах;
  • зберігати розроблений проект в потрібному форматі, для подальшого використання;
  • редагувати готовий розроблений проект;
  • друк готового проекту для подальшого використання у будівництві.

 

«Дизайн інтер'єру 3D» – це зручна програма для перепланування і створення дизайн-проекту квартири своїми руками. Дозволяє заощадити до 30% часу і грошей при ремонті: ви будете точно уявляти вигляд всіх кімнат після ремонту, зможете вдало розставити меблі і техніку. Продукт включає більше 450 вбудованих матеріалів обробки (різні види шпалер, ламінат, паркет, лінолеум, плитка і т.п.)

Дизайн інтер'єру (інтер'єрний дизайн) — галузь дизайну, спрямована на інтер'єр приміщень з метою забезпечити зручність і естетично приємну взаємодію середовища з людьми. Інтер'єрний дизайн поєднує в собі художній та промисловий дизайн. Дизайнер виконує оптимізацію праці в приміщенні, покращує навігацію у великих приміщеннях, розробляє оформлення спеціалізованих приміщень (наприклад, студій звукозапису, кіномонтажу, фотографії; аквапарків) відповідно до вимог клієнтів. Дизайнер управляє всім процесом оформлення інтер'єру, починаючи плануванням приміщення, освітлення, систем вентиляції, акустикою; обробкою стін, і закінчуючи розміщенням меблів і установкою навігаційних знаків.


Порядок виконання роботи

  1. За допомогою ярлика на робочому столі двойним натискання ЛКМ або запустити програму «Дизайн інтер’єру 3D», для цього:
  • Натиснути на кнопку «ПУСК» панелі задач
  • У головному меню операційної системи Windows вибрати команду «Все программы Дизайн інтер’єру 3D»
  1. На екрані з’явиться діалогове вікно програми, яке запропонує вибрати один з декількох варіантів роботи
  1. Створити новий проект;
  2. Типові плани будівель;
  3. Відкрити раніше створений проект.

  1. Вибираємо Вкладку Створити проект
  2. Далі програма нам пропонує вибрати два варіанти для подальшої роботи:
  • Виконати проект з нуля;
  • Створити новий проект на основі готового плану (мається на увазі готове креслення будинку чи кімнати в електронному вигляді).

Після виконання попередніх кроків згідно інструкції перед Вами відкриється робоче вікно програми, як показано на зображенні.


Для завантаження програми для свого комп’ютера скористайтесь нижче поданим посиланням:

https://kichkas.biz/progi/189-dizayn-interera-3d-231-klyuch.html

Створюйте дизайн у власному стилі з задоволенням!

 

 

docx
Пов’язані теми
Інформатика, 9 клас, Майстер-класи
Інкл
До підручника
Інформатика (підручник для класів із поглибленим вивченням інформатики) 9 клас (Руденко В.Д., Речич Н.В., Потієнко В.О.)
Додано
28 жовтня 2019
Переглядів
1297
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку