Майстер-клас "Осіннє дерево з пластиліну"

Про матеріал
Мета: ознайомити учнів з пластичним матеріалом- пластиліном; розглянути способи ліплення з пластиліну; навчити обережно працювати з пластиліном; розвивати естетичний творчі здібності, фантазію, уяву; виховувати старанність, бажання створити виріб власноруч.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Осıннє деревопластилıну

Номер слайду 2

-пластилıн (коричневого, жовтого, помаранчевого, зеленого кольорıв);-пластмасовı стеки;-аркуш картону. Необхıднı матерıали:

Номер слайду 3

1 крок. Лıплення дерева складається з двох основних етапıв - створення крони ı стовбура. Почанаємо з створення стовбура. Для його лıплення приготуйте пластилıн коричневого пластилıну. Зробıть 6 м'ячикıв.

Номер слайду 4

2 крок. Розкачайте їх в ковбаски. І в нас вийшли тонкı палички. Далı беремо аркуш картону та формуємо стовбур дерева, притискаючи паличку пластилıну, формуючи стовбур. І з ıнших паличко фомуємо гıлки дерева.

Номер слайду 5

3 крок. Далı беремо пластилıн таких кольорıв: жовтий, помаранчевий, зелений. Нарıзаємо, або вıдриваємо маленькı шматочки. Формуємо з цих шматочкıв-кульки. А з кульок робимо листочки. І листочки прикрıплюємо на гıлки нашого дерева.

Номер слайду 6

Молодцı=)Приклад роботи=):

pptx
Пов’язані теми
Трудове навчання, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
28 квітня 2023
Переглядів
697
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку