Майстер-клас "Виготовлення ангелочка з ватних дисків"

Про матеріал
Національно-патріотичний майстер-клас, мета якого: • ознайомити дітей з новою декоративною технікою; • виховувати почуття любові до рідного краю; • формувати національні погляди; • розвивати творчі здібності й естетичне бачення. Майстер-клас можна використовувати на уроці й позакласних заходах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виготовлення ангелочка з ватних дисків. Кременецький ЦДТКременецької міської ради. Тернопільської областіКерівник гуртка «Технічний дизайн»Онищук Ярослава Ярополківна

Номер слайду 2

МЕТА: Навчити учнів використовувати нестандартні матеріали;Не боятися експериментувати;Створювати вироби з доступних матеріалів, які завжди є в наявності;Виховувати патріотизм, любов до України;Розвивати естетичний смак, творчі здібності.

Номер слайду 3

Майстер-клас «Виготовлення ангелочка з ватних дисків»Потрібно:ватні диски;нитки;голку;пінопластові кульки;клей;ножиці.

Номер слайду 4

Інструктаж з техніки безпеки. Не можна передавати ножиці лезами вперед;Не залишати ножиці у відкритому вигляді;Не залишати голку на робочому місці без нитки;Не вколювати голку в свій одяг;Не брати голку в рот;Клей на деталі наносити пензликом;Закінчивши роботу, клей щільно закрити.

Номер слайду 5

Послідовність виготовлення. Голку з ниткою провести через ватний диск і пінопластову кульку так, щоб зверху залишилася петля з нитки. Зігнути ватний диск навпіл і склеїти. Вийшли крильця і голівка ангелочка.

Номер слайду 6

Послідовність виготовлення. Наступний ватний диск зігнути за зразком;З’єднати деталі.

Номер слайду 7

Прикрасьте виріб

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Додано
26 лютого 2023
Переглядів
362
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку