Майстер-клас з малювання та аплікації «Літні коктейлі»

Про матеріал
Мета: Вчити дітей малювати та клеяти літні напої; створювати композицію. Розвивати творчі здібності. Виховувати уважність, терплячість. Вершково-полуничний коктейль «Поцілунок» Інгредієнти: 200 мл молока, 80 мл свіжих вершків, 100 г морозива «Дитяче» від ТМ «Рудь», 400 г полуниці. Готуємо!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з малювання та аплікації«Літні коктейлі»

Номер слайду 2

Коктейль «Бананова казка»Для двох порцій бананового коктейлю Тобі знадобляться:банани (200-250 г),100 г морозива «Дитяче» від ТМ «Рудь»,150 г молока. Приготування: Очисти банани від шкірки та поламай їх невеличкими шматочками. Додай морозиво та молоко. Збий усе міксером чи у блендері. Смачного!

Номер слайду 3

Вершково-полуничний коктейль «Поцілунок»Інгредієнти:200 мл молока, 80 мл свіжих вершків, 100 г морозива «Дитяче» від ТМ «Рудь», 400 г полуниці. Готуємо!Змішай молоко, вершки, морозиво та половину ягід. Збий усе блендером. Налий коктейль у бокали. Зверху поклади кілька свіжих полуничок. Смакота!

Номер слайду 4

Коктейль «Шоколадна мрія»Інгредієнти:100 г чорного шоколаду, 150 мл гарячої води, 600 мл молока,по 4 кульки морозива «Супершоколад» та «З ванільно-шоколадним смаком» від ТМ «Рудь». Натри 20 г шоколаду на тертці та залиш на деякий час. Інші 80 г розламай на шматочки і залий гарячою водою. Збий у блендері до однорідної маси. Налий до суміші молоко, додай 4 кульки морозива «Супершоколад» і знову збий. Розлий коктейль у бокали. В кожен келих поклади кульку морозива «З ванільно-шоколадним смаком». Зверху посип тертим шоколадом.

Номер слайду 5

Тропічний коктейль. Для приготування двох порцій тропічного коктейлю не обійтися без:3-4-х ківі, 2-х апельсинів, 2-х бананів, 200 г натурального йогурту без домішок, цукру (за смаком), яблучного соку (за необхідності), 20 г шоколаду (за бажанням). Помий та очисти ківі, банани та апельсини. Наріж невеличкими шматочками та поклади в блендер. Додай йогурт і цукор. Збий до однорідності. Якщо коктейль вийде густим, додай трішки яблучного соку і перемішай. Налий у келихи. За бажанням, натри шоколад та прикраси ним коктейль.

Номер слайду 6

Мета: Вчити дітей малювати та клеяти літні напої; створювати композицію. Розвивати творчі здібності. Виховувати уважність, терплячість. Обладнання: Кольоровий папір, заготовки, фломастери, олівці, ножиці, клей-олівець.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
9 липня 2023
Переглядів
317
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку