Методи і форми навчання історії під час дистанційного проведення уроків

Про матеріал
Опис роботи вчителя під час дистанційного навчання у вигляді презентації. Опис використання різноманітних дистанційних платформ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Використання форм і методів на уроках історії під час дистанційного навчання. Скрипкар О. Л.

Номер слайду 2

В умовах всесвітнього карантину та кровавих подій, які відбуваються зараз у нашій країні відбулося введення дистанційного навчання, і нового звучання набуває співпраця вчителя, учня й батьків. Вихователі, педагоги спілкуються з батьками як із суб’єктами освітнього процесу. На відміну від більшості державних традиційних освітніх закладів, тут батькам пропонують відвідати уроки, концерти, де монструють творчі роботи учнів.

Номер слайду 3

Роботи можуть збиратися також в учнівському портфоліо ,завдання учнів та учениць можна контролювати через будь-який месенджер, що має відеозв’язок:

Номер слайду 4

Освітні платформи. Дистанційна підтримка освіти школярів

Номер слайду 5

Освітній вебресурс На урок

Номер слайду 6

Всеосвіта

Номер слайду 7

Classroom

Номер слайду 8

Google Presentation

Номер слайду 9

Google форми

Номер слайду 10

Kahoot

Номер слайду 11

Classtime

Номер слайду 12

Learning Apps

Номер слайду 13

Learning Apps

Номер слайду 14

Learning Apps

Номер слайду 15

Нетрадиційні уроки. Уроки у формі змагань та ігор. Уроки, засновані на формах, жанрах і методах роботи,відомих у суспільній практиціУроки, що нагадують публічні форми спілкування. Уроки-фантазіїУроки, засновані на імітації діяльності установ таорганізацій

Номер слайду 16

Міжпредметні урокиІсторія - географіяІсторія - літератураІсторія - іноземна мова. Художні твори також доцільно використовувати на уроках історії,тим паче, коли в наш час ефективним є інтерактивні методики навчання.

Номер слайду 17

Колективні проекти6 клас: 1) ,,Розкопки стародавнього Шумеру” (історія,мистецтво.7 клас: 1) ,,Хроніка останніх днів Риму” (історія) – складанняхроніки. 2) ,,Послушник монастиря бенедиктинців” (історія,література, мистецтво)9 клас:2) ,,Побачення з Банапартом” (історія) – промова на обіді на честь імператора.

Номер слайду 18

Робота з підручником. Робота з тестом параграфа. Робота з візуальними (ілюстративними) джерелами. Робота з документальними (текстовими) джерелами. Організація практичної роботи на основі матеріалівпараграфа

Номер слайду 19

Редагування тексту

Номер слайду 20

Дякую за увагу!

pptx
Додано
18 березня 2023
Переглядів
303
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку