МІСЦЕ І РОЛЬ ІНТЕГРАЦІЇ В СИСТЕМІ СТАНДАРТІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ

Про матеріал
Презентація на тему "МІСЦЕ І РОЛЬ ІНТЕГРАЦІЇ В СИСТЕМІ СТАНДАРТІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ" стане гарним доповненням до виступу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МІСЦЕ І РОЛЬ ІНТЕГРАЦІЇ В СИСТЕМІ СТАНДАРТІВ НОВОГО ПОКОЛІННЯ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІПідготувала: вчитель початкових класів КЗШ І-ІІІ ст. № 34 Дем’ян Наталія Валеріївна

Номер слайду 2

Головне завдання сучасної педагогіки – забезпечити нову якість освіти, яка передбачає якість навчання, виховання та розвитку особистості. В програмах початкової школи змістилися акценти зі знаннєвих результатів на діяльнісні.

Номер слайду 3

Компетенція - заздалегідь задана соціальна вимога (норма) до освітньої підготовки учня, необхідної для його ефективної продуктивної діяльності в певній сфері.

Номер слайду 4

Компетенціязнаннянавички здатністьстереотипи поведінки зусилля

Номер слайду 5

Інтеграція — це процес взаємодії, об’єднання, взаємовпливу, взаємопроникнення, взаємозближення, відновлення єдності двох або більше систем, результатом якого є утворення нової цілісної системи, яка набуває нових властивостей та взаємозв’язків між оновленими елементами системи.

Номер слайду 6

Принципи інтеграціїУчень опирається на знання з багатьох предметів Дисципліни взаємопов’язані Однорідні предмети зближується Знаходяться та розвиваються загальні риси для ряду предметів

Номер слайду 7

Функції інтеграції Методична. Освітня. Розвиваюча. Виховна Конструктивна

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
10 лютого 2019
Переглядів
1851
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку