Моделювання функцій керівництваа заступника директора з НВР початкової школи в сучасних умовах

Про матеріал
Презентація для заступників директора з НВР, які починають працювати на посаді в період реформи
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Моделювання функцій керівництва заступника директора з НВР початкової школи у сучасних умоваах. Підготувала заступник директора з навчально-виховної роботи Одеської СШ №96 Рудь С. О.

Номер слайду 2

Щоб бути хорошим викладачем, потрібно любити те, що викладаєш, і любити тих, кому викладаєш. Василь Ключевський

Номер слайду 3

РОЗДІЛ 1 Організація праці заступника директора. У роботі заступника директора можна виділити три основні функції: Організація навчально-виховного (освітнього) процесу в школі, управління ним і контроль за розвитком цього процесу;Методичне керівництво педагогічним колективом;Забезпечення дотримання норм і правил техніки безпеки в навчальному процесі.

Номер слайду 4

Зміст роботи заступника можна розділити на компоненти. Структура та зміст професійної діяльностіЦіннісно -орієнтаційний компонент. Мотиваційно-цільовий компонент. Планово прогностичний компонент. Організаційно виконавчий компонент. Контрольно аналітичний компонент. Корекційно узагальнюючийкомпонент

Номер слайду 5

Головні функції заступника директора з навчально-виховної роботи. Планування Організаційна Контролююча. Діагностична Прогностична Керуюча Координуюча Пропагандистська Моніторингова Компенсаторна Моделююча Інформаційна Інтегральна

Номер слайду 6

Є три золотих правила роботи заступника директора. Думай, що говориш. Не говори того, про що не думаєш. Не все, про що думаєш, можна говорити.

Номер слайду 7

Шкільна країна тримається на п'яти «У»Управління. Удосконалення Умови. УчителіУЧНІ

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
18 лютого 2019
Переглядів
1727
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку