Молодіжна Субкультура "Хіпі"

Про матеріал
Особливості молодіжної субкультури "Хіпі" “Хіпі” виник у 1965 році у США в контексті лібералізації й демократизації традиційного суспільства.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Молодіжна субкультура “Хіпі”“Хіпі” виник у 1965 році у США в контексті лібералізації і демократизації традиційного суспільства.

Номер слайду 2

Хіпі проти війни, також є що сказати про їх зовнішній вигляд. Вони займали позицію проти війни, прагнучи до всесвітнього миру та злагоди. Хіпі мали виразний зовнішній вигляд, який відзначався різноманітними проявами символізму. Їхнє вбрання складалося з яскравого одягу, довгого та різнокольорова волосся, амулетів і пір’я.

Номер слайду 3

Хіпі люблять природу. Залучення до захисту навколишнього середовища було пріоритетом у субкультурі Хіпііц, і ентузіасти вирішили відчути це на власні очі в комунах або на фермах.

Номер слайду 4

Рок. Культура хіпі була пов’язана з джемами, чоловіче. Мелодії були життєво важливими для їхньої атмосфери – особливо психоделічний рок від таких ікон, як Джимі Хендрікс, The Beatles тощо. The Jimi Hendrix Experience - Voodoo Child

Номер слайду 5

Спільнота. Спільна діяльність і співпраця були в центрі уваги спільнот хіпі з метою виховання дружби та взаємопідтримки. Взаємопідтримка та спільна діяльність були одними з цінностей, якими дорожили хіпі, які прагнули створити спільноти, які втілювали б ці ідеали.

pptx
Додано
7 вересня 2023
Переглядів
334
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку