Мотиваційний лист для вступу до ВНЗ

Про матеріал
Зразок написання мотиваційного листа для вступу до ВНЗ. Для тих випускників, які потребують допомоги у систематизації викладу відомостей про себе та свої досягнення, а також для вчителів української мови, на уроки розвитку зв'язного мовлення.
Перегляд файлу

Мотиваційний лист

 ПІБ, _____ року народження, випускник __________ (місто) ЗОШ І-ІІІ ступенів №3____ за (назва профілю) __________ профілем.

 (Далі пишете основні досягнення). Лідер шкільної рок-групи «Golden Trush», яка стала лауреатом конкурсу вуличної музики «Street Music Day», у середній школі учасник шкільної збірної з футболу. В старшій школі постійний організатор та учасник тематичних музичних вечорів, тематичних предметних тижнів, відкритих шкільних заходів. Також постійно брав участь в організації технічного забезпечення шкільних свят. Захоплююсь спортом, професійним боксом, пишу вірші – реп та музику до них.

Переважають такі риси характеру: рішучість, допитливість, емпатія (додати за потреби з переліку рис особистості).

(Далі надаєте мотивацію конкретно до профілю навчання, про профіль можна розвідку в мережі Інтернет, на сайті закладів) У зв’язку з нищівними наслідками епідемії COVID-19, агрофірма у полтавській області, де працював мій батько, була розформована. Через те, що основні бойові дії проходять у степах України, нищиться ціла природна зона. Тому відчуваю особисту відповідальність за відновлення агропромислового комплексу України, маю на меті здобути спеціальність агронома та відновлювати, застосовуючи передові технології України та світу, відновлюючи все, що знищили окупанти та створювати нове. А також вивчати новітні технології  з рослинництва, землеробства, агрохімії, генетики, селекції, насінництва, ґрунтознавства, кормовиробництва, плодівництва, овочівництва, механізації сільськогосподарського виробництва, технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. Дуже цікаво було б також розробляти нові технології посіву та сівозміни для збереження ґрунтів України.

Сподіваюсь, моя кандидатура стане достойним доповненням до вашої університетської сім’ї.

 

 

docx
Додано
31 жовтня 2022
Переглядів
255
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку