Мотиваційний листдля вступу в навчальний заклад

Про матеріал
Зразок мотиваційного листа, який можна використати на уроках мови в 9, 11 класі. Звернути увагу учнів на те, як правильно складати мотиваційний лист
Перегляд файлу

                   Мотиваційний лист

Я,…,звертаюся до  Вас щодо вступу до Медичного фахового коледжу для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за освітньо-професійною програмою 223 Медсестринство.

Цього року я закінчила 9 класів……….й отримала свідоцтво з відзнакою. У гімназії я цікавилася різними предметами, тому брала активну участь у конкурсах, проєктах, олімпіадах( маю призові місця в Міжнародному конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика, Всеукраїнській олімпіаді з біології, географії, української мови та літератури; нагороджена дипломами за участь в Конкурсі читців поезій та Конкурсі юних фотоаматорів).

Моє бажання  стати медсестрою пов’язане передусім із цінністю людського життя. На вибір саме цієї професії мене спонукали сімейні обставини: 4 роки тому в дідуся стався інсульт. Доглядаючи дідуся в лікарні, я побачила злагоджену роботу лікарів, медсестер, які намагалися зробити все можливе, щоб врятувати життя пацієнту. Після цього я зрозуміла, що теж хочу допомагати нашим громадянам залишатися здоровими якомога  довше. Хочу запевнити Вас, що мій вибір майбутньої професії є цілком свідомим.

Я розумію, що обрана мною професія дуже не проста і потребує високого рівня знань та практичних навичок, які, на мою думку, зможу здобути у Вашому коледжі. Я впевнена, що знання, які я отримаю, навчаючись у Вашому коледжі, можна буде застосувати в майбутньому, для того, щоб стати справжнім фахівцем.

Про коледж я дізналася із соціальних мереж, ознайомилася із інформацією на сайті та офіційній сторінці, довідалася, що здобувачі освіти мають можливість паралельно здобувати повну загальну середню й медичну освіту, активно беруть участь у численних конкурсах, ведуть активне студентське життя. Ваш підхід до системи навчання, тренінги, модернізована матеріально-технічна база, практика в сучасних клініках-це саме той заклад освіти, у якому я зможу розпочати будувати свій шлях лікаря.

 Для мене важливо навчатися в коледжі та мати можливість поєднувати навчання з медичною практикою. Тому я прагну брати участь у заходах Вашого навчального закладу разом з іншими представниками прогресивної молоді. Я маю на меті долучитися до дослідження та розробки проєктів разом з кращими українськими науковцями та практиками, що викладають у коледжі.

 Мене також дуже цікавить  можливість роботи в команді, участь у громадській та спортивній роботі коледжу ( добре  граю у волейбол, була призером у зональних та обласних змаганнях). Я впевнена, що участь у цих  видах діяльності допоможе мені на шляху до особистого зростання і розвитку моїх лідерських здібностей, які є необхідними для досягнення мети.

Зі свого боку хочу запевнити Вас,що буду старанно навчатися та брати активну участь у студентському житті коледжу, проведенні різноманітних культурних та спортивних заходів.

Щиро дякую за те, що приділили час на ознайомлення з моїм мотиваційним листом.

З великим нетерпінням буду чекати Вашої відповіді.

                     З повагою…….

 

docx
Додано
25 вересня
Переглядів
7
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку