Наше місто - Маріуполь.

Про матеріал

Матеріал до тематичних уроків до дня міста, та інших. Можна використовувати для ознайомлення з культурними пам'ятками та історією міста для малят.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

МАРІУПОЛЬМісто, в якому я живу.

Номер слайду 2

Маріуполь, місто з багатою історією, сповнений місцями, що представляють величезний інтерес для туристів. Кожна епоха наклала відбиток на стиль архітектури і мистецтва Маріуполя. Відвідування численних історичних пам'яток Маріуполя дає досить повне уявлення про багатющої історії міста.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Стара́ водонапі́рна ве́жа25 квітня 1908 року міською радою затверджено проект будівництва в Маріуполі водопровідної мережі. Проект створив інженер, міський архітектор та гласний В. О. Нільсен. Будівельні роботи зі спорудження водонапірної вежі та міського водопроводу були розпочаті в грудні 1909 року. Міський водопровід почав діяти 3 липня 1910 року. На вулицях міста були побудовані водяні колонки з приміщеннями для доглядачів, які продавали воду. З 2016 року у відремонтованій вежі був створений креативний простір «Вежа», де проводять виставки, концерти, лекції та інші заходи.

Номер слайду 8

Маріу́польська мече́ть на честь султана Сулеймана Пишного і Роксолани та однойменний ісламський культурний центр урочисто відкриті 15 жовтня 2007.

Номер слайду 9

Драматичний театр

Номер слайду 10

Міський сквер

Номер слайду 11

Міський сад

Номер слайду 12

Парк «Веселка»

Номер слайду 13

Екстрім-парк

Номер слайду 14

Пам’ятки архітектора Нільсена. В рамках туристичного проекту "Історична прогулянка Маріуполем" у місті розставили міні-скульптури, що зображують знаменитого маріупольського архітектора Віктора Нільсена

Номер слайду 15

Азовське море

Номер слайду 16

Зоопарк

pptx
Додано
24 травня 2021
Переглядів
715
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку