Навчальний проєкт "Бутерброди"

Про матеріал
Презентація покликана доповнити матеріал уроку додатковими наочними матеріалами, що підвищують ефективність вивчення теми «Бутерброди» шляхом демонстрації відомостей про види бутербродів у 5-6 класах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

бутерброди. Вчитель: Пущик Людмила Петрівна

Номер слайду 2

Що ми знаємо про бутерброд?Бутерброд (від нім. butter – масло, brot - хліб) являє собою скибочку хліба або булки, на який покладені додаткові харчові продукти (масло, сир, ковбаса тощо)

Номер слайду 3

Існує величезна кількість видів бутербродів. Вони можуть мати різну форму та розміри

Номер слайду 4

В и д и б у т е р б р о д і в. Бутерброди класифікують за певними групами: Способом приготування: прості, складні;Температурою подачі: холодні, гарячі;Зовнішнім виглядом: відкриті, закриті;За смаком: солоні, солодкі. Відкриті : Прості;Складні;Холодні;Гарячі. Закриті: Сандвіч; Гамбургеб. Закусочні: Тарталетки; Канапки.

Номер слайду 5

Відкриті бутерброди. Прості (1-3 інгрідієнта)складні

Номер слайду 6

Закриті бутерброди. Сандвіч – холодний бутерброд. Гамбургер – гарячий бутерброд

Номер слайду 7

Закусочні – це святковий вид бутербро-дів, які мають невелику формутарталеткиканапки

Номер слайду 8

Гарячі бутербродитемпература подачі – 60 °СОдин із найулюбленіших видів бутербродів у всьому світі. Відрізняється своєю різноманітністю та способом приготування: На грилі;На пательні;У мікрохвильовці;У духовій шафі.

Номер слайду 9

Продукти для приготування бутербродів. Бутерброди готують з різноманітних гастрономічних продуктів

Номер слайду 10

Технологія приготування бутербродів. Хліб нарізають скибочками товщиною 1-1,5 см (можна підсмажити); Намащують тонким шаром вершкового масла (соусом);Викладають тоненькі шматочки інших продуктів;Прикрашають (частіше зеленню або овочами та фруктами)

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Інструменти та матеріали

Номер слайду 13

Номер слайду 14

У вас все вийде!Бажаю вам успіху !

pptx
Пов’язані теми
Технології, 5 клас, Презентації
Додано
27 серпня 2023
Переглядів
886
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку