Найперше слово вчителя при зустрічі зі своїми першокласниками

Про матеріал

Кожен вчитель початкових класів готує промову при зустрічі з новими першокласниками,інколи важко підібрати слова...гадаю,мої слова вам допоможуть

Перегляд файлу

Найперше слово вчителя при зустрічі зі своїми першокласниками

Дерев’янко Олена, вчитель початкових класів ССЗОШ-І № 23

Наші любі дітлахи!

Сьогодні особливий день  вашого яскравого життя!  Сьогодні на свято «Першого дзвоника» ви прийшли до ШКОЛИ! Школа – це цілий світ багатьох цікавинок: в ньому знайдеться місце для кожного з вас не тільки за партою, але й на спортивному майданчику, вашим творчим талантам - на сцені, і вашим шедеврам майстерності на наших виставках!

Озирніться навколо! Поруч з вами стоять ваші майбутні товариші, які неодмінно стануть вам друзями, з якими вам буде дуже цікаво разом крокувати до найвищих досягнень та до найвеличнішої сили дружби! Вашими іншими друзями стануть шкільні підручники! Стільки цікавого вже чекає вас на їх сторінках!

Тільки Ви почуєте шкільний дзвоник, як перед вами відкриються двері країни знань, нових досягнень, цікавих справ та власних талантів!

А ми-педагоги допоможемо вам відкрити нові вміння, знання, навички, та ви зрозумієте, що кожен з вас може бути трошки чарівником, якому покориться багато наук та нових відкриттів!
          Вітаю вас, мої любі!  Ласкаво просимо до нашого великого колективу школи!

 

 

 

docx
Додано
30 січня 2019
Переглядів
568
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку