Нетрадиційне малювання в ДНЗ: Ватяними паличками

Про матеріал
Малювання – це величезний досвід кольоросприйняття, тонкі тактильні відчуття і справжнє задоволення, яке ні з чим не порівняти! Як розвивати дитину та її творчі здібності? Давати дитині пензлик до трьох років марно, адже м’язи рук поки що розвинені недостатньо добре, щоб дитина могла свідомо регулювати довжину ліній і малювати фігури певної форми. Що ж робити? Вихід є – дайте дитині фарби та ватяні палички і ви дасте їй можливість самовиразитися. Можливості, які відкривають малювання, величезні!
Перегляд файлу

 

     МАЛЮВАННЯ  ВАТЯНИМИ  ПАЛИЧКАМИ

Малювання – це величезний досвід кольоросприйняття, тонкі тактильні відчуття і справжнє задоволення, яке ні з чим не порівняти!
Як розвивати дитину та її творчі здібності?

Давати дитині пензлик до трьох років марно, адже м’язи рук поки що розвинені недостатньо добре, щоб дитина могла свідомо регулювати довжину ліній і малювати фігури певної форми.

Що ж робити? Вихід є – дайте дитині фарби та ватяні палички і ви дасте їй можливість самовиразитися. Можливості, які відкривають малювання, величезні!

Малювання  тренує дрібну моторику рук, що не тільки готує кисть руки до малювання пензликами, олівцями та письма, а й благотворно позначається на розвитку відділу мозку, що відповідає за мислення і мову.

Дитина може використовувати різні рухи рук для отримання бажаних картин, що розвиває її просторове і образне мислення. Дозвольте дитині малювати обома руками, щоб активно тренувати обидві півкулі мозку.

Коли малюк підросте і почне малювати пензликами й олівцями, не залишайте заняття з малювання фарбами. Адже саме тепер перед малюком відкриваються нові можливості для творчості та розвитку фантазії.

 

 

 

                                 Картинки по запросу малювання ватними паличками

 

 

 

 

   Похожее изображение

Картинки по запросу малювання ватними паличкамиКартинки по запросу малювання ватними паличками

 

 

      Похожее изображение

Картинки по запросу малювання тичкомКартинки по запросу малювання ватними паличками

Картинки по запросу малювання ватними паличками

Картинки по запросу малювання ватними паличками

Похожее изображение

 

 

 

Похожее изображение

 

Картинки по запросу малювання ватними паличками

 

 

 

 

 

 

 

Використані  джерела: інтернет  ресурси

docx
Додано
20 лютого 2019
Переглядів
878
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку