Олімпійський урок. "Участь України в ОЛімпійських іграх 2024"

Про матеріал
Матеріал розроблений для вчителів фізичної культури і класних керівників для проведення "Олімпійського уроку".Знайомить з досягененнями української олімпійської збірної на олімпіаді в Парижі 2024. Сприяє вихованню патріотизму, гордості за наших спортсменів.
Перегляд файлу

Еліна Світоліна – українська тенісистка, бронзовий призер Олімпіади 2020 в Токіо в одиночному розряді, колишня третя ракетка світу. Михайло Романчук – український пловець дворазовий призер Олімпійських ігор 2020, чемпіон світу на короткій воді 2018, багаторазовий призер Чемпіонатів світу, Європи, України.

Ольга Харлан.

Українська фехтувальниця на шаблях, двократна Олімпійська чемпіонка 2008 і 2024 року в командній першості, вже п’ятикратна призерка Олімпійських ігор, шестикратна чемпіонка світу, восьмикратна чемпіонка Європи, багаторазова чемпіонка України, заслужений майстер спорту України,рекордсмен по кількості олімпійських медалей серед усіх українських спортсменів.

Аліна Камащук

Українська фехтувальниця-шаблістка, чемпіонка світу і Європейських ігор, призер Олімпійських ігор, чемпіонатів світу і Європи, олімпійська чемпіонка ігор в Парижі 2024.

 

Олена Кравецька

Срібна призерка Олімпійських ігор з фехтування, олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях в складі команди на Олімпійських іграх в Парижі 2024.

 

Юлія Бакастова

Українська шаблістка, срібна призерка Чемпіонату Європи, олімпійська чемпіонка ігор в Парижі 2024.

 

Сергій Куліш

Срібний призер Олімпійських ігор 2024 стрільба з гвинтівки з трьох положень на дистанції

50м.

 

Ірина Геращенко

Українська легкоатлетка, бронзова призерка Олімпійських ігор в Парижі зі стрибків у висоту.

 

Ярослава Магучіх

Українська легкоатлетка, стрибунка у висоту, володарка світового рекорду у стрибках у висоту (210см), олімпійська чемпіонка на літній Олімпіаді 2024.

 

Михайло Кохан

Український легкоатлет (метання молота), бронзовий призер Олімпійських ігор в Парижі 2024.

 

Олександр Хижняк

Український боксер, срібний призер Олімпійських ігор в Токіо 2020, олімпійський чемпіон ігор в Парижі 2024

 

Ілля Ковтун

Український гімнаст, заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпійських ігор в Парижі 2024 (вправи на брусах).

 

Парвіз Насібов

Український борець греко-римського стилю, срібний призер Олімпіади в Токіо 2020 і срібний призер Олімпіади в Парижі 2024.

 

Жан Беленюк

Український борець греко-римського стилю, олімпійський чемпіон ігор в Токіо 2020, срібний призер Олімпійських ігор 2016, двохразовий чемпіон світу, трьохразовий чемпіон Європи, заслужений майстер спорту України, бронзовий призер Олімпійських ігор в Парижі 2024.

 

Людмила Лузан

Українська каноїстка. Срібний призер Олімпійських ігор в Токіо 2020, дворазова чемпіонка Європи, срібний призер Олімпійських ігор в Парижі 2024.

 

Анастасія Рибачок

Українська каноїстка-спринтерка. Разом із Людмилою Лузан виграла дві срібні медалі в каноє-двійці на дистанції 500м на Олімпійських іграх в Токіо 2020  та Парижі 2024.

 

Ірина Коляденко

Українська борчиня вільного стилю, чемпіонка Європи 2021, бронзова призерка Олімпійських ігор в Токіо 2020 і срібна призерка Олімпійських ігор в Парижі 2024.

 

 

 

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
3.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
3.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Красніцька Ольга
    Загальна:
    3.7
    Структурованість
    3.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
docx
Додано
13 серпня
Переглядів
616
Оцінка розробки
3.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку