Онлайн-редактори. Графічний редактор.

Про матеріал
Онлайн-редактори. Графічний редактор. Ознайомлення з графічними редакторами в онлайн середовищі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Онлайн графічні редактори.2 клас

Номер слайду 2

Сьогодні ви дізнаєтеся: Що таке компютерна графіка. Розглянемо приклади компютерної графіки. Зясуємо що таке графічні редактори.4. Познайомимося з онлайн графічними редакторами.

Номер слайду 3

ЗАПАМ‘ЯТАЙТЕ!В інформатиці зображення, фото, схеми, графіки називаються ГРАФІЧНИМИ ЗОБРАЖЕННЯМИ або КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАФІКОЮ. Комп'ютерна графіка – галузь інформатики, що вивчає методи та прийоми обробки графічних зображень за допомогою комп'ютерної техніки.

Номер слайду 4

Ось приклади компютерної графіки

Номер слайду 5

ЗАПАМ‘ЯТАЙТЕ!Ці програми називають ГРАФІЧНИМИ РЕДАКТОРАМИ.Існують програми для створення або зміни графічних зображень. Графічний редактор – це комп'ютерна програма, призначена для створення й редагування зображень

Номер слайду 6

З одним з графічних редакторів ми вже знайомі,це графічний редактор paint. Microsoft Paint — це растровий графічний редактор, що дозволяє створювати, редагувати та роздруковувати малюнки

Номер слайду 7

Онлайн графічні редактори. Окрім графічних редакторів,які встановлені на компютер,існують графічні редактори що знаходять в онлайн середовищі. Вони дозволяють скористатися всіма перевагами програми для обробки та створення зображень.

Номер слайду 8

Приклади онлайн графічних редакторів. Vector Painthttps://vectorpaint.yaks.co.nz/Сервіс Vector Paint – це найпростіший редактор векторної графіки без реєстрації.

Номер слайду 9

Приклади онлайн графічних редакторів. Онлайн пейнтhttps://intellect.icu/paint-classic-online/Зручний, швидкий, простий, але функціональний Paint онлайн - для того, щоб малювати онлайн іділитися з друзями.

Номер слайду 10

Розмальовки онлайнhttps://pustunchik.ua/ua/games/coloring. Сайт Пустунчик. Розмальовки онлайн — це зручно, цікаво, швидко, легко і доступно. Будь-яку із розмальовок можна роздрукувати або ж розмальовувати онлайн. На порталі регулярно з’являються нові ігри-розмальовки.

Номер слайду 11

Практичне завдання. Скориставшись одним з онлайн графічних редакторів, виконай наступне завдання.

Номер слайду 12

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
4 травня 2023
Переглядів
1857
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку