Онлайн-вітання з Новим роком від членів шкільної дитячої організації " З Новим роком,українці!"

Про матеріал
Сценарій відеовітання від учнівського самоврядування "З Новим роком,українці!" містить слова вітання від кожного міністерства учнівського самоврядування організації. Слова підтримки та побажання перемоги Україні.
Перегляд файлу

Онлайн-вітання з Новим роком від членів дитячої організації

Лідер організації

Вітаємо з Новим роком! Хочеться всім побажати, щоб в наступаючому році з нами сталося те саме диво, про яке ми всі так мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов'язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаю, щоб всі ми були живі і здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення.

Президент шкільного парламенту

 Бажаю досягати нових вершин і самореалізовуватися. А ще побажати хочу побільше радісних моментів, які переходять в приємні спогади, і зустрічей з відданими друзями і улюбленими домочадцями.

Відповідальний за роботу волонтерського руху

 Я бажаю, щоб майбутній рік приніс нам стільки радощів, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам посмішку і частинку добра. Нехай все, що ми планували, обов'язково здійсниться: все те, що хотіли почати, - почнеться, а що хотіли закінчити - закінчиться.

Відповідальний за роботу напрямку « Освіта»

Нехай наступного року ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до оточуючих нас людей, а світ відкриє нам нові двері!

Відповідальний за роботу напрямку « Труд»

 А я Бажаю в новому році щоб збулося все те, що ви побажали. Всі цілі були досягнуті, а плани перевиконані. Все погане і неприємне залишилося в році, що минає. Бажаю в новому році відчути нові емоції, дізнатися і побачити багато нового, зустріти нових людей,

Відповідальний за роботу напрямку» Естетика побуту»

Бажаю ,щоб Новий рік приніс в кожен будинок багато посмішок, багато сміху, виконання всіх бажань, матеріального достатку і стабільності скрізь і в усьому!

Відповідальний за роботу напрямку» Культура та спорт»

Нехай Новий рік стане для всіх  нас успішним і багатим на хороші події і знайомства, бажання і можливості. Бажаю, щоб ми могли розділити радісні моменти з близькими людьми.

Відповідальний за роботу напрямку « Гласність»

Бажаю здоров'я, миру, удачі і благополуччя. Нехай Новий рік принесе радість, щастя і зміни в кращу сторону!

 

 

Відповідальний за роботу напрямку» Милосердя»

З Новим роком! Нехай цей рік принесе нам тільки все найкраще. Нехай нас супроводжує удача, успіх і везіння. Бажаю всім міцного здоров'я, справжнього щастя і гарного настрою. Нехай нас завжди оточують улюблені люди. І все, що загадано під бій курантів, обов'язково стане яв*ю.

Відповідальний за роботу напрямку « Краєзнавство»

З Новим роком спішу привітання подарувати! Бажаю, щоб прийдешній рік приніс багато щасливих моментів, удач і перемог. Нехай ваше життя буде наповнене чудовими зустрічами, незабутніми спогадами і щирими людьми.

Педагог-організатор

Новий рік – це чудове свято, коли янголам, чарівникам та феям доводиться працювати понад норми, щоб приносити радість та посмішки не лише дітям, а й дорослим. Тому усім діточкам  бажаю, щоб всі їх побажання були чітко сформульовані і під бій курантів відправилися в небесну канцелярію. А відповідь на них нехай  прийде якнайскоріше, і всі ваші  мрії здійсняться! Бажаю у 2022 році побити особистий рекорд по здійсненню заповітних бажань! Прийми мої привітання з Новим роком!

Батькам наших учнів бажаю промокнути під доларовим дощем, побути в купі листопадової удачі і відчути лавину щастя! Нехай в будь-яку пору року вас супроводжує успіх, здоров’я і благополуччя. Отримуйте задоволення від кожної хвилини життя.

Колегам, хочу надіслати  привітання з Новим 2023 роком і побажати, щоб всі негаразди, непорозуміння та переживання залишилися в минулому році. А в новий рік Ви вступили сповнені нових сил та натхнення!

А всіх українців сердечно вітаю  із Новим роком та Різдвом Христовим!

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

Нехай же новорічні та різдвяні свята принесуть мир, спокій ,злагоду, впевненість у майбутньому.

Бажаю мирного неба і спокійних днів, щоб новий 2023 рік приніс Україні ПЕРЕМОГУ!!!!!!!! З Новим Роком!

 

 

docx
Додано
16 серпня 2023
Переглядів
576
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку