Оповідання «Зі щоденника моєї тваринки»

Про матеріал
Ранок. Доброго дня. Мене звати Каштанчик. Вранці я прокинувся та й подумав «Який прекрасний день!».
Перегляд файлу

Оповідання «Зі щоденника моєї тваринки»

Ранок. Доброго дня. Мене звати Каштанчик. Вранці я прокинувся та й подумав «Який прекрасний день!». 

Через пару хвилин подивився у вікно і згадав, що потрібно розбудити свою хазяйку Настусю. Доторкнувся ніжно лапкою до її гарнесенького обличчя і нагадав, що я є поряд, а ще я дуже голодний.

Моя Настя прокинулася, обійняла мене, я замуркотів і ми ще трішки поніжилися в ліжку. Коли ми обоє вже вмилися, моя хазяйка приготувала мені моє улюблене молочко з пластівцями. Ситно поснідавши, я пішов вмиватися. Вмившись, я захотів погратися зі своєю улюбленою м’якою іграшкою Мишулькою.

Обід. Мене покликали обідати. Я прийшов на кухню і побачив свою улюблену рибку. Ммм-мм. Досхочу наївшись мені захотілося солодко поспати на м’якій подушці на моєму улюбленому дивані. Поспавши 2-3 годинки, я зрозумів, що зголоднів. Підбігши до Настусі я мявкотинням привів її до своєї миски. Здогадуючись, вона дала мені заслуженого курячого м’яска. Я дуже смачно поїв та запив молочком свіженьким. Я дуже задоволений. Пішов подякував їй, потершись об її ніжки.

Вечір. Ми пішли до парку прогулятись. Вона несла мене на ручках і розповідала мені про навколишнє середовище, яке нас оточує. Мені було цікаво дуже. Дорогою я притулився до неї слухав її та голосно муркотів, кажучи цим, що я дуже- дуже люблю її.

Повернулись додому. Роздягнулися. Смачно повечеряли. Доторкнувшись до обличчя я Настуню поцілував. За вдячність вона мене міцно обійняла й ми солодко заснули.\

Ваш Каштанчик.

Мяу.

 

docx
Додано
14 березня 2019
Переглядів
676
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку