Особливості роботи у Zoom

Про матеріал
Дійсно, усі ми мали можливість познайомитися з сервісом Zoom, тому зупинятися на реєстрації не будемо. Обговоримо те, як використати програму максимально ефективно для проведення он лайн уроків.
Перегляд файлу

(1 слайд)Особливості роботи у Zoom

 

Доброго дня, шановні колеги!

(2 слайд) Дійсно, усі ми мали можливість познайомитися з сервісом Zoom, тому зупинятися на реєстрації не будемо. Обговоримо те, як використати програму максимально ефективно для проведення он лайн уроків.

(3 слайд)Плануючи конференцію, у першу чергу, зверніть увагу на можливість створення повторювальної конференції, яка буде постійним посиланням на ваші уроки. Для цього у вікні планування конференції поставте мітку «Повторяющаяcя конференция». Здійсніть усі необхідні налаштування та натисніть кнопку «Зберегти». Створене посилання можна закріпити у «Месенджері» . Учні приєднуватимуться до ваших уроків за ним.

(5 слайд)Режим демонстрації екрана має широкий функціонал. Учитель може демонструвати не лише презентацію до уроку, а й будь – який елемент робочого столу, вікно браузера, відео і т.д.

(6 слайд)Справжнім помічником вчителів хімії, фізики, математики є «Доска сообщений». Для її відкриття потрібно запустити «Демонстрацію екрану» й обрати  «Дошку повідомлень» та натиснути кнопку «Совместное использование». Дошка дає можливість взаємодіяти он лайн: будувати графіки, записувати формули, виділяти головне. Заповнену дошку ви можете зберегти. Кількість дошок не обмежено.

(7 слайд)Не завжди всі учні мають змогу бути присутніми на он лайн уроці, по різним причинам.  Завдяки функції запису відео ми можемо забезпечити доступ до уроку у будь - який  зручний час. Для цього в правому кутку екрану потрібно натиснути кнопку відео. По завершенню он лайн уроку, відео автоматично зберігається і відкривається в папці на ПК. Важливий момент, перед записом відео про це необхідно попередити учнів.

(8 слайд)Учні теж мають можливість демонструвати власні матеріали класу, що є корисним під час захисту проектів. Це можна зробити за допомогою чату який дає можливість підтримувати зворотній зв'язок з усіма учнями (навіть з тими які не мають мікрофону). В чат ви можете прикріпити будь – який файл або посилання.

(9 слайд)Можливо ви будете проводити уроки не в школі, а вдома. По різним причинам не всі хочуть показувати, що в них знаходиться за спиною. І в цьому плані Zoom нам дає можливості створити віртуальний фон. З права від кнопки відео натискаємо стрілку вгору і вибираємо пункт «Віртуальний фон». Там є вже запропоновані фони, які автоматично вже завантажені в Zoom, але за бажанням можна завантажити і свій віртуальний фон. 

 

(10 слайд)Як бачите Zoom є одним із найбільш доступних і зручних сервісів для проведення он лайн уроків.

Можливо для когось ця інформація була корисна і ви будите застосовувати її на практиці. Дякую Вам за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Березянська Олена Броніславівна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
docx
Додано
2 лютого 2021
Переглядів
836
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку