Останній дзвоник -розробка

Про матеріал
Розробка позанавчального виховного заходу " Останній дзвоник". За основу розробки взято різні телепередачі які присвячені викладачам різних дисциплін
Перегляд файлу

Останній дзвоник – 2019

 

Вед.-1: До неба музика сягає, наче мрія, і тане в квітах урочистий зал.

В очах у кожного і радість, і надія…У коледжі останній дзвоник пролунає.

 

Вед.-2: Сьогодні ми зібрались для прощання. Все в нас і смутком, й радістю дзвенить. Це свято зрілості, і свято розставання, і майбуття прекрасна світла мить.

 

Вед.-1: А ти не знаєш, чому сьогодні в коридорах нашого коледжу у такій великій кількості зібралися відомі ведучі українських телепередач? Чому так багато камер на території  коледжу? Може, знімається якийсь телесеріал?

 

Вед.-2: Та ні, це просто українське телебачення завітало до нас у гості, щоб привітати наших випускників.

 

Вед.-1: І це не випадково. Коледж у цьому році прощається з студентами, яких можна назвати справжніми  педагогами, вихователями, спортсменами,  зірками сцени і телебачення, та видатними особистостями.

 

Вед.-2: Скільки уроків та занять вони  підготували і провели, скільки радісних хвилин подарували всім нам своїми веселими виступами! І ось сьогодні у коледжі для них остання програма, останній виступ, останній дзвоник.

 

Вед.-1: Увага! Тільки сьогодні і тільки для вас в ефірі святковий випуск телепередачі «Перемикаючи канали»! 

 

Блок «КАТЯ ОСАДЧА»

 

Катя Осадча: Вітаємо всіх небайдужих до найсвіжіших новин зіркового бомонду! В день, коли країну поглинула хвиля  свята «останнього дзвоника» ми з вами знаходимось у самому центрі найвизначніших подій!

 

Лебединський педагогічний коледж радо вітає своїх  студентів, майбутніх випускників. Хто ж вони ці неповторні та неперевершені місцеві знаменитості? Це «Світське життя», я – Катя Осадча, ми – починаємо!

 

 

Катя: Давайте ще раз привітаємо гучними оплесками наших зірок! Цей день і ця мить запам’ятаються їм надовго. Мить, коли спливають останні хвилини студентства, бо вже зовсім скоро вони отримають дипломи, і це вже буде нова історія.

 

Вед.-1: Тож, зустрічаємо  наших випускників!

 

(вихід та представлення випускників)

Вед.-2: 142 група. Наставник Наталія Вікторівна Михайленко. Веселі і дотепні. Завжди можуть знайти вихід із будь-якої ситуації. У ваших очах відбивається сотня відтінків людських почуттів.

 

Вед.-1: 141 група. Наставник Людмила Вікторівна Бідна. Серйозні й кмітливі, відповідальні і допитливі – різні, вони завжди готові до великих звершень.

 

Вед.-2: 541 група. Наставник Лариса Олександрівна Перевозник. Погляньте на ці знайомі обличчя, які ніби подорослішали за один день, адже саме сьогодні вони ступають на шлях дорослого життя.

 

Вед.-1: 241 група. Наставник Олена Леонідівна Степанкова. Колектив активних, доброзичливих, наполегливих, з різними характерами й думками. З ними навіть похмурий день перетворюється у світле свято.

 

Вед.-2: 341 група. Наставник Ірина Вікторівна Сітарська. Творчі й креативні. Музика є сенсом їхнього життя. Без них не обходиться жодне свято у коледжі. А їх виступи назавжди залишаються у наших серцях.

 

Вед.-1: 232 група. Наставник Юлія Володимирівна Костирка. Неординарні, унікальні в своєму складі, креативні, наполегливі, з посмішками на обличчях ідуть по життю.

 

Вед.-2: 441 група. Наставник Олександр Миколайович Степаненко. Активні, завзяті і спортивні. Самі про себе кажуть: «Можемо ми трудитись, можемо учитись, але більш за все ми любимо відпочивать!»

 

Катя Осадча: Доброго вечора, дорогі студенти! Вважаю за честь стояти поруч з вами, а тим більше представляти вас всій Україні. Отож, чим будете дивувати нас сьогодні?

Випускниця:  Доброго вечора, Катю! Доброго вечора, шановні глядачі, Україно! Ми вдячні вам за можливість весь сьогоднішній вечір бути у прямому ефірі!

Випускниця: Ми підготували ряд спецвипусків відомих вам телевізійних програм аби показати справжні реалії нашого студентського життя на шляху до отримання диплома!

Катя Осадча: Що ж переконана що це буде щось надзвичайно цікаве! А я свою місію виконала, тож тепер слово за вами!

Випускниця: Дякуємо, Катю! Ваші оплески!

 

НОМЕР 1Дует Пащенко Орел

 

 

Блок для директора

 

 «ОЛЬГА ФРЕЙМУТ»

 

Вед.-1: Ми всі знаємо, що робить оператор – він управляє камерою. Актори грають, сценаристи пишуть. А що ж робить режисер? А режисер насправді робить все, щоб втілити в життя конкретне бачення картинки.

 

Вед.-2: Сьогодні ми говоримо про людину, яка наділена глибоким баченням того, як повинен виглядати кінцевий результат, людина, котра є зразковим керівником.

 

Заставка «Ревізора»

ОЛЬГА ФРЕЙМУТ : Вітаю вас, мої найдорожчі друзі! Ми – в Лебедині, поряд з відомим навчальним закладом Сумської області. Сьогодні я, Оля Фреймут, тут, аби перевірити, як готується коледж до випуску в доросле життя студентів 4 курсу. Цікаво, а чи витримає педагогічна та студентська громада зустріч із «Ревізором»?  Пішли зі мною перевіряти!

одягає рукавички. Випускники приймають участь

ОЛЬГА ФРЕЙМУТ : Отже…Я вже одягла свої рукавички…Проходьте, проходьте зі мною..Боже мій, дивіться яка тут краса! Дивіться, шо тут таке? Дивіться.

  •          До коледжу веде прекрасна алея, на фоні якої зроблено мільйони  селфі та фото. Я не уявляю де ще і в якому закладі ви таке побачите. Йдемо далі..
  •          Скільки навколо зелені… Перед нами студентське подвір’я. Ой, а куди це побігли студенти?  Так це ж їдальня! Там є смачні страви, які відповідають усім ГОСТ стандартам.
  •          Ой рівень шуму на шумомірі зашкалює! А де це всі поділись? Ідеальна тиша…

 

Викладач: - Тихіше. У нас іде пара .

Ольга:- А що відбувалося 2 хвилини тому?

 

Викладач:-Ми готувалися до свята, яке незабаром буде у нашому коледжі.

ОЛЬГА ФРЕЙМУТ : О це файно. За дисципліну вам плюс і за дозвілля студентів також.

 

Йдемо  далі…Дивіться…Боже…Дивіться…Так…Проходимо…Кабінет української мови, …Дивіться…Дивіться…Боже…Жодної пилинки…Дивіться.. Розумієте?...Дивіться…Дошка вимита…Дивіться? Хіба таке буває в травні місяці? Дивіться…Вона вимита…Все таке чепурненьке…Охайненьке… Дивіться…Чисті…Мої рукавички все ще чисті…Неймовірно…Хлопці, виведіть мене, будь ласка, на вулицю…Так….Я вам дякую…Чисті…Дивіться…Дивіться….

  •          Отже, друзі, я провела тут час…І мої очі щасливі побачити тут неймовірну красу і чистоту, які панують у цьму незвичайному закладі....Програма «Ревізор»  та я, її ведуча, Оля Фреймут, рекомендує Лебединський педагогічний коледж  всім батькам і майбутнім студентам!

(до директора) Жіночко….Жіночко….…Не чує…Я вибачаюсь….Оля Фреймут, «Ревізор»…Ми рекомендуємо Ваш заклад…Дивіться…Дивіться…Я Вас вітаю! (обіймає директора) Я Вас вітаю!

 

 

Вед.-1: З іменем директора нашого коледжу в кожному студентському серці прокидається ніжність і гордість. Добра Вам і здоров'я, дорога наша Любов Борисівна, світлої долі та плідної праці на освітянській ниві. Хай Вам завжди таланить у всіх добрих починаннях.

 

Вед.-2: Шановна, Любов Борисівна, запрошуємо Вас до вітального слова.

 

(виступ директора та вручення квітів)

 

НОМЕР 2 танець Литовченко

 

БЛОК ВІТАННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ

 

141гр

СТУД.-1:  Ми Вас вітаєм на святі прощальнім

Шлем побажання й найкращі вітання

Першими згадуєм адміністрацію

Бо не страшна їм жодна люстрація

Ми їм присвоїли класифікацію –

«Слідство веде адміністрація!»

142гр

СТУД.-2: Розклад складати завдання складне,

В неї далеко воно не одне

Анастасія Матвіївна, дякуєм Вам

Пам'ять студентів не підвласна рокам!

(вручення букета)

341 гр

СТУД.-3: За виховання аспекти радіє

Ну і душею сама молодіє

Ольга Миколаївна – друг і порадник

Мудрий і щирий для нас всіх наставник!

(вручення букета)

441 гр

СТУД.-4:  В тілі здоровім і дух те що треба

Сергія Анатолійовича життєве це кредо

Завойовують трофеї й медалі

Вам пощастило – студенти старанні!

(вручення букета)

 

141гр

СТУД.-5: Він сонячна і рідкісна людина

Усмішка його тепла всім стала справді рідна

Микола Володимирович – Ви в серці на віки

І згадувать Вас будемо і часто й залюбки.

(вручення букета)

241гр

СТУД.-6: Дошкільне відділеня – це ланка не проста

Наталія Миколаївна є бос в ній неспроста

Умілий керівник і енергійна жінка

І в царині своїй вона є справжня квітка.

(вручення букета)

541гр

СТУД.-7:  Важливий аспект для студента звичайно

Урок провести практично, в не віртуально

Людмила Анатоліївна – ви в цьому ас

Готові хоч зараз провести майстер клас!

 

(вручення букета)

 

НОМЕР 3

Сценка 241

 

«НАСТАВНИК ГРУПИ»

Вед.-1: У мистецтві людину, яка веде творчий колектив, називають майстром. У спорті, того, хто керує командою – тренером. На підприємстві його ім’я – начальник. У дитячому садочку – няня.

Вед.-2: А ще цю людину можна назвати опікуном, другом, адвокатом, психотерапевтом, бойовим командиром. Усі ви, мабуть, здогадалися, що мова йде про наставників груп.

 Музична заставка передачі «Один за всіх»

Карпачов. Добрий вечір. В ефірі проект «Одна за всіх». Мене звати Дмитро Карпачов. У нас ви побачите лише правдиві історії, які не залишать вас байдужими. Сьогодні в нашу студію завітали наставники груп  Лебединського педагогічного коледжу. Давайте послухаємо, що вони  розповідають.

Наставник: Степанкова

 Справа в тому, що наші випускні групи– найкращі у всьому коледжі.

Наставник:  Сітарська

  Я про це неодноразово вже заявляла і в передачі «Україна має талант», і в «Х-факторі»…

Наставник:  Михайленко

 А я куди вже тільки не зверталась!  Їздила і на «Голос країни», відвідала передачу «Ліга сміху»..

Наставник: Бідна

 За 4 роки нашого спільного студентського життя  ми так зріднились,  що я не знаю, як відпустити моїх дітей в доросле життя.

Наставник:  Степаненко

А я в своїх випускниках бачу майбутніх чемпіонів світу

Наставник:  Костирка

А я їх один рік лише знаю, а уже сумую

Наставник:  Перевозник

Але саме головне, щоб вони залишилися справжніми людьми

 

Карпачов.  Наствники груп не уявляють життя без своїх дітей і готові хоть сьогодні відправитись за ними у їх доросле життя. Чому ці студенти не виходять з думок наших наставників?  І які вони, наставники випускник них груп?  І  як змогли наші випускники завоювати їх серця?

Розібратись в цій історії нам допоможуть наші експерти – випускники 2019 року.

 

Номер 4

Виступ студентів 4 курсу

Вручення ромашок

 

Вед.-1: Шановні студенти, майбутні випускники! Вас вітають наставники груп!

 

ВІДЕО ВІД НАСТАВНИКІВ

Номер 5

 Пісня 341 

 

БЛОК ВІТАННЯ ЦИКЛОВИХ КОМІСІЙ

Студенти  141 гр

« Аферисти в сітях» - це точні науки

Інформатичні й математичні муки

Це фізики потуги безуспішні

А педагоги тут чудові, добрі ,милі,

Усміхнені,серйозні,говірливі

Такі чудові і такі любимі!

 

«У пошуках істини» - це представники дисципліни де правлять логічно і сміло

Причини і наслідки все розрахують

 І до реалій  життєвих студентів гартують.

Номер 6

141 гр Вальс

 

Студенти  142 гр

«Школа лікаря Комаровського»

Це комісія природничих дисциплін

Є у нас для цього цілий ряд причин

Вони вивчають тіло і системи

Зв’язки між ними прості і складні схеми

Ми на уроках їхніх не байдикували

Дрімали трішки, але урочисто клянемось що не спали

 

А ми йдем далі,в серіалі «Школа»

Панує злагода, психолого -педагогічна згода

Вони мов екстрасенси знають все про всіх

Найменша мишка незнання не пробіжить повз них

Ми вчились дечому,багато помилялись

Але від Вас вимогливості набирались

Номер 7

Сценка 142 гр

 

Студенти 341 гр

Тут музика тут звуків царина

«Х –фактор» вас вітає, кафедра така одна

Вони майстри сопрано, басу альту

І їм підвласне будь яке музичне сальто

Краса й гармонія панує тут завжди

Куди б не вирушили, де б ви не були

Номер 8

341 гр пісня

 

Студенти 541 гр

О Інгліш, дойчь чи Френч

Їм все одно

Бо говорити з світом всім дано

Це «Світ навиворіт» це наші іноземці

Їм все одно- англійці чи туземці

З будь ким налагодять контакт

Присутній їм відмінний етикет і такт

 

«Говорить Україна», філологи говорять

І українське слово в мелодію заводять

І ллється музикою чиста, промениста , барвінкова

Роками вистраждана українська мова!

Номер 9

541 гр танець сценка

 

Студенти 241 гр

«Україна має талант»

Звичайно це мистецтво й трудове навчання

Захоплює їх творчість, креатин й безмежнеє старання

З простих речей зробить шедевр прекрасний

Скульптура живопис все їм підвласне!

 

Вам мультик «Петрик П’яточкін»  ми думаєм знайомий

І кожен точно думки тої є свідомий

З дитинством раннім дійшли ми згоди

Все знають про маленьких діточок

І додають в букет коледжу яскравих квіточок

Номер 10

241 гр пісня

 

Студенти 441 гр

 

До «Зважених й щасливих» ми віднесли фізкультуру

Ви пропагуєте здорового життя культуру

Змагання, конкурси у пам’яті студентів

І Ваші зауваження завжди інтелігентні

 

Багато теплих слів сказати хочеться в адресу медсестри і бібліотекарів, лаборантів, столярів і техпрацівників, костюмерній та бухгалтерії.

Номер 11

Загальні слова від груп

Студ.-1: Викладачі, дорогі викладачі!

Пам’ятати ми будемо Вас,

Ми вклоняємося Вам до землі –

Світ пізнання відкритий для нас.

 

 Студ.-2: За терпіння і увагу

Та за наші знання,

Гідні ви і поваги

Нагород і звання.

 

Студ.-3: Квіти кращі всіляки

Радо Вам піднесем,

А велику подяку,

Крізь життя пронесем.

 

Студ.-4: Нехай Вам Бог допомогає,

Від лиха Вас застерігає,

Здоровя, щастя Вам бажаємо,

Щиру подяку виражаємо.

 

(Звучить фонова музика. Вручення квітів викладачам)

 

Вед.-1: Шановні випускники! Зараз продзвенить особливий дзвінок, не схожий ні на один, який звучав у цьому навчальному році. Він, як рубіж між дитинством і дорослим життям. Це останній дзвінок для наших випускників.

 

Вед.-2:  Дзвінок останній – перший крок в житті,

Палкий порив і юності надії.

Нехай щастить Вам друзі у житті,

І хай здійсняться світлі ваші мрії!

 

Вед.-1: Право дати останній дзвоник для випускників 2019 року надається студенту 441 групи  Дмитру Вакуленку та майбутній студентці нашого закладу Златі Щербань.

 

ПІСНЯ ВИПУСКНИКІВ

 

1

 

doc
Додано
10 жовтня
Переглядів
29
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку