Озеленювач Івано-Франківський професійний політехнічний ліцей

Про матеріал

для профорієнтації учнів шкіл заробітничими професіями: слюсар,бухгалтер,зварник,токар,озеленювач,електрик

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Озеленювач – це працівник, який займається озелененням територій будинків, вулиць та міст, створює красу в парках за допомогою квітників, клумб, газонів, охайно доглянутих дерев та квітучих кущів. Ринок праці Садові центри, центри з благоустрою територій, підприємства ландшафтного дизайну. Перспективи. У зв’язку із пожвавленням у галузі будівництва й високими вимогами до екології навколишнього середовища велика увага приділяється озелененню. Тому попит на спеціалістів у сфері озеленення зростає. Споріднені професіїПід час вибору професії необхідно врахувати її спорідненість з такими професіями, як квітникар, флорист, ландшафтний дизайнер.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Опанувавши професію Озеленювачви можете сміливо відкрити власний бізнес: квітковий магазинфлорестичну крамничкудизайн- студію.

Номер слайду 5

Дана ніша на ринку, безумовно, становить інтерес. Бажання започаткувати бізнес квітів є у багатьох. І це зрозуміло, тому що дарувати людям радість, позитивні емоції та гарний настрій завжди приємно. Удвічі така справа буде приносити радість, якщо бізнес буде забезпечувати стабільний і постійний дохід підприємцю. Щоб квітковий бізнес процвітав, потрібно правильно його організувати, врахувати всі слабкі сторони продукції та особливості ринку. Навчаючись у нашому ліцеї Ви станете відмінним спеціалістом у цій сфері.

pptx
Додав(-ла)
Goral Tanja
Додано
13 січня 2020
Переглядів
722
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку