Пам'ятка для дітей щодо правил поведінки з незнайомцями

Про матеріал
ця пам'ятка допоможе дітям усвідомити, що не всі люди можуть мати гарні наміри щодо них та зможе донести до них важливість даної теми для збереження їхньої безпеки та життя
Перегляд файлу

У цій пам’ятці Ви прочитаєте про те, як правильно поводитися з незнайомими людьми та дізнатися про основні правила безпеки. В нашому житті ми постійно зустрічаємося з новими людьми, і нам важливо знати, як правильно реагувати на різні ситуації. Саме тому, ми обговоримо, як уникнути небезпеки, яка може виникнути при спілкуванні з незнайомими людьми. Давайте разом зрозуміємо, як зберегти свою безпеку і вивчити правила поведінки з незнайомцями.

Основні правила безпеки при спілкуванні з незнайомцями включають у себе наступне:

 1 Завжди будьте обачними: не довіряйте незнайомим людям занадто швидко. Звертайте увагу на їхню міміку, жести та мовлення.

 2 Ніколи не давайте свої особисті дані незнайомцям, такі як номер телефону, адресу електронної пошти, деталі місця проживання тощо.

 3 Не згоджуйтеся на зустрічі з незнайомими людьми в приватних місцях або в нічний час.

 4 Відмовте від пропозицій незнайомців щодо перевезення, надання допомоги або отримання подарунків.

 5 Навчіть дітей звертати увагу на небезпеку із сторони незнайомих людей та розповісти їм, як правильно поводитися у таких ситуаціях.

 6 Якщо ви відчуваєте, що щось пішло не так, відразу повідомте про це інших людей, таких як друзі, родичі, поліція або охорона.

 7 Не беріть від незнайомців гроші, не підпускайте у відкритий доступ до свого банківського рахунку або інформації  про свою картку.

Навчання правилам безпеки при спілкуванні з незнайомцями допоможе зменшити ризик небезпеки і збереже вашу особисту безпеку.

docx
Додано
27 квітня 2023
Переглядів
245
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку