Презентація "Шляхи згуртування"

Про матеріал
Презентація "Шляхи згуртування" для проведення виховних заходів, та кольорового тижня
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Леонова Віта Володимирівнапедагог- організатор Комунальний Заклад «Слобожанський ліцей»Педагогічний стаж – 17 років. МОЄ КРЕДОДіти, як квіти. Доторкнись до кожної з них – і вона задзвенить, і розсиплеться аромат, не схожий один на одного. В. О. Сухомлинський Шляхи згуртування дитячого колективу

Номер слайду 2

Стадії розвитку колективустворення колективу поширення впливу активу на колективсформувався актив;більшість вихованців підпорядковується меншості; члени колективу усвідомлюють свої завдання; актив починає виявляти ініціативу у визначенні завдань та організації колективної діяльності.вивчення членів колективу;забезпечення знайомства вихованців між собою; висунення конкретних завдань перед вихованцями; організація спільної діяльності, спрямованої на виконання означених завдань; сприяння формуванню активу.

Номер слайду 3

Вирішальний вплив громадської думки більшості самовиховання як вищий тип виховання більшість вихованців перейшла на бік активу, усвідомлює вимоги керівника;більшість підпорядковує собі меншість;колектив усвідомлює свої завдання; вихованці в змозі самі формувати нові завдання;органи самоврядування спроможні організувати колектив на виконання означених завдань. Основне завдання — це розвиток в учнів інтересу до самовиховання, удосконалення особистих якостей, рис характеру.

Номер слайду 4

На всіх стадіях розвитку учнівського колективу цілеспрямовано працюю над його згуртуванням Важливою у цій роботі є система послідовних цілей, досягнення яких зумовлює перехід від простого задоволення результатами роботи до глибокого почуття обов'язку. Тимбілдинг. Свято «Супер мама»

Номер слайду 5

Виховний простір учнів

Номер слайду 6

Виховний простір учнів. ВЕСЕЛИЙ «КОЛЬРОВИй ТИЖДЕНь»https://www.facebook.com/groups/251570796079588/permalink/443479903555342/

pptx
Додано
28 квітня 2023
Переглядів
294
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку