1
ПАСПОРТ
санітарно-технічного стану
__________________________
__________________________
__________________________
__________________________
При заповненні Паспорта враховувати вимоги:
1. Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 25 вересня 2020 року № 2205 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 10 листопада 2020 р. за № 1111/35394.
2. Державних будівельних норм (ДБН) у новій редакції.
3. Прийнятого рішення засновника (власника) щодо підпорядкування закладу загальної середньої освіти.
4. Дані щорічних звітів ЗНЗ-1.
І. Паспортні дані
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
1.2. Код ЄДРПОУ: ___________________________________________________
1.3. Відомча приналежність закладу:___________________________________
1.4. Керівник закладу освіти:_________________________________________
II. Загальні положення
2.1. Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти:____________
____________________________________________________________________
2.2. Кількість будівель:_______________________________________________
2.3. Потужність закладу освіти:______________________________________
2.4. Який лікувально-профілактичний заклад організує медобслуговування: _________________________________________________
2.5. Укомплектованість кадрами: ____________________________________
2.6. Кількість учнів, які навчаються в школі:__________________________
Наявні проблеми:_______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
Ш. Земельна ділянка
3.1. Місце розташування: ___________________________________________
3.2. Площа земельної ділянки: _______________________________________
3.3. Відстань до автомагістралі: ______________________________________
3.4. Огородження території: _________________________________________
3.5. Благоустрій території: __________________________________________
3.6. Зонованість ділянки:
навчально-виробнича – ________________________________________________
спортивна – __________________________________________________________
господарська –________________________________________________________
відпочинку – _________________________________________________________
3.7. Зв'язок зон між собою та будівлями: ______________________________
3.8. В навчально-виробничій зоні розташовані: ________________________
3.9. В спортивній зоні розташовані: __________________________________
3.10. В господарській зоні розташовані: ________________________________
3.11. Площа озеленення території (%): _________________________________
Наявні проблеми:_______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
IV. Характеристика будівель, інженерно-технічне забезпечення
4.1. Типи забудови: _________________________________________________
4.2. Кількість поверхів навчального приміщення: _____________________
4.3. Забезпечення проточною холодною водою, стан водогону, тип водопостачання будівель: _________________________________________
________________________________________________________________
4.4. Забезпеченість системою каналізування, тип каналізування: _________
____________________________________________________________________
Наявні проблеми:_______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
4.5. Забезпеченість системою опалення: ________________________________
а) Рік введення в експлуатацію котельні (паливної): ________________________
б) Типи, моделі, потужність котлів:______________________________________
в) Укомплектованість контрольно-вимірювальними приладами:______________
4.6. Стан електромережі, грозозахисту, заземлення: _____________________
____________________________________________________________________
4.7. Забезпечення пожежної безпеки приміщень і необхідними
первинними засобами пожежогасіння: ________________________________
Наявні проблеми:_______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
4.8. Навчальні приміщення:
а) Загальна площа навчального корпусу, загальна площа навчальних приміщень:
№ з/п |
Приміщення |
Загальна площа корпусу (м2) |
Загальна площа навчальних приміщень (м2)
|
1 |
Шкільний корпус |
|
|
б) Площа навчальних кабінетів, площа на одного учня, середня наповнюваність:
№ з/п |
Приміщення |
Площа навчальних приміщень (м2) |
Площа на 1-го учня (м2) |
Середня наповнюваність |
1 |
Навчальні кабінети |
|
|
|
в) Забезпеченість навчальних приміщень твердим і м'яким інвентарем: _______
____________________________________________________________________
г) Санітарно-гігієнічна характеристика стану утримання та обладнання навчальних приміщень: _____________________________________________
Наявні проблеми:_______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
4.9. Навчально-спортивні приміщення:
а) Місце розташування: ____________________________________________
б) Площа приміщень, площа на 1 учня, одночасна пропускна спроможність :
№ з/п |
Приміщення |
Місце розташування |
Площа (м2) |
Площа на 1 учня (м2) |
Одночасна пропускна спроможність |
1. |
Спортивний зал |
|
|
|
|
2. |
Спортивна кімната |
|
|
|
|
Площа приміщень при спортивному залі:
|
|||||
3. |
Кімната для зберігання інвентарю
|
|
|
|
|
4. |
Роздягальня: |
|
|
|
|
|
жіноча |
|
|
|
|
|
чоловіча |
|
|
|
|
в) Наявність у навчально - спортивних приміщеннях туалетів, умивальників, душових кімнат: __________________________________________________
г) Забезпеченість спортивним обладнанням та інвентарем: __________________
д) Санітарно-гігієнічна характеристика стану обладнання та утримання навчально-спортивних приміщень: ______________________________________
Наявні проблеми: ______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
4.10. Приміщення культурно-побутового призначення:
а) Місце розташування:________________________________________________
б) Площа приміщень, площа на 1 учня:
№ з/п |
Приміщення |
Площа приміщень
|
Площа на 1 місце (м2) |
Кількість місць |
1. |
Медіатека |
|
|
|
2. |
Актовий зал |
|
|
|
в) Санітарно-гігієнічна характеристика стану обладнання і утримання приміщень культурно-побутового призначення: ___________________________
Наявні проблеми: ______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
4.11. Приміщення службового призначення.
а) Місце розташування: _______________________________________________
б) Площа приміщень службового призначення:
№ з/п |
Приміщення |
Площа (м2) |
Місце розташування |
№ з/п |
Приміщення |
Площа (м2) |
Місце розташування |
1 |
Кабінет директора |
|
|
2 |
Кабінети заступників директора |
|
|
3 |
Учительська |
|
|
4 |
Приймальня |
|
|
5 |
Центр методичної роботи |
|
|
6 |
Приміщення для учнівського самоврядування |
|
|
7 |
Навчальні приміщення |
|
|
8
|
Приміщення технічного персоналу
|
|
|
математики |
|
|
|||||
9 |
Наявні інші приміщення (вказати) |
|
|
||||
фізики |
|
|
|||||
географії і т.д. |
|
|
|||||
|
|
|
|||||
|
|
|
|||||
|
|
|
|||||
|
|
|
|||||
|
|
|
в) Обладнання службових і навчальних приміщень необхідними меблями, мультимедійними засобами та інформаційно-комп’ютерними технологіями: ____________________________________________________________________
Наявні проблеми: ______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
4.12. Медико-санітарні приміщення.
а) Місце розташування, площа, обладнання:
№ з/п |
Приміщення |
Площа (м2) |
Місце розташування |
Обладнання |
1. |
Медпункт |
|
|
|
б) Санітарно-гігієнічна характеристика стану обладнання та утримання медико-санітарних приміщень: ________________________________________________
Наявні проблеми: ______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
4.13. Побутові приміщення.
а) Місце розташування, загальна площа, площа на 1 учня. Кількість приміщень:
№ з/п |
Приміщення |
Місце розташування |
Кількість приміщень |
Площа на 1 учня при макс. наповн. |
Загальна площа |
1. |
Коридори |
|
|
|
|
2. |
Вестибюль |
|
|
|
|
3. |
Гардероб |
|
|
|
|
4. |
Санвузли з умивальниками |
|
|
|
|
б) Санітарно-гігієнічна характеристика стану обладнання та утримання побутових приміщень: ________________________________________________
Наявні проблеми:_______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
V. Гігієнічна оцінка стану організації харчування
5.1. Місце розташування їдальні: ____________________________________
5.2. Загальна площа їдальні: ________ в т.ч. площа обіднього залу:________
Площа виробничих приміщень: ________________________________________
5.3. Обідній зал розрахований на _______місць.
5.4. Площа обіднього залу на 1 місце _______м2 (із розрахунку на 1/3 частину учнів).
5.5. Кількість учнів на 1 умивальник у їдальні ________(із розрахунку на 1/3 частину учнів).
5.6. Наявність виробничих приміщень: _______________________________
5.7. Наявність санітарно-побутових приміщень: _______________________
5.8. Наявність овочесховища: _______________________________________
Площа овочесховища: ________м2
5.9. Забезпеченість згідно з санітарними нормами холодильним, технологічним, тепловим обладнанням, кухонним посудом, столовим посудом та ін.:___________________________________________________
________________________________________________________________
5.10. Умови та режим миття посуду: __________________________________
5.11. Режим роботи харчоблоку: ______________________________________
5.12. Організація харчування здійснюється: ___________________________
5.13. Режим харчування: ____________________________________________
5.14. Організацію контролю за якістю харчування покладено на: ________
5.15. Санітарно-технічний та санітарно-протиепідемічний стан приміщень їдальні: _____________________________________________________________
VI. Природне та штучне освітлення
6.1. Орієнтація вікон навчальних приміщень:_________________________
6.2. Коефіцієнт природного освітлення кабінетів: _____________________
6.3. Джерела штучного електричного освітлення: ______________________
6.4. Питома електропотужність (Вт/ м2): ______________________________
6.5. Стан природного та штучного електричного освітлення: ___________
VII. Санітарно-гігієнічне забезпечення функціонування
закладу освіти
7.1. Наявність угоди про проведення дератизації, дезінфекції: ___________
7.2. Наявність угоди про вивіз сміття: ________________________________
7.3. Наявність графіка проходження періодичних медоглядів працівниками закладу освіти: _____________________________________
7.4. Медобслуговування учнів здійснюється: ___________________________
7.5. Дані лабораторно-технічного контролю за умовами навчання, харчування учнів: ________________________________________________
VIII. Споживання ресурсів
8.1. Наявність приладів обліку теплової енергії, споживання теплової енергії за попередній/поточний рік (Гкал): ______________________________
8.2. Наявність приладів обліку газу, споживання газу за попередній/ поточний рік (м3): ____________________________________________________
8.3. Наявність приладів обліку електричної енергії, споживання електричної енергії за попередній/поточний рік (кВт⋅год): _______________
8.4. Наявність приладів обліку холодної води, споживання холодної води за попередній/ поточний рік (м3): ________________________________________
8.5. Наявність приладів обліку гарячої води, споживання гарячої води за попередній/ поточний рік (м3): ________________________________________
Наявні проблеми: ______________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
IX. Інформація щодо проведених заходів із зміцнення навчально-методичної та матеріально-технічної бази закладу освіти за попередній рік та завдання з окреслених питань для реалізації у поточному році із зазначенням використаних коштів (державна субвенція, ДФРР, кошти місцевого бюджету): ________________________________________________
________________________________________________________________
_________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
__________________________________________________________________
________________________________________________________________
_________________________________________________________________
___________________________________________________________________
_________________________________________________________________
________________________________________________________________
__________________________________________________________________
____________________________________________________________________
__________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________