Патріотичний календар 2022 Знай історію, плекай майбутнє"

Про матеріал

Анотація

Патріотичний календар на 2022 рік «Знай історію, плекай майбутнє» , присвячений пам'ятним та ювілейним датам з історії нашої держави, які ми будемо відзначати у 2022 році. Дана розробка виконувалась в рамках конкурсу «Знай історію, плекай майбутнє» та зайняла призове місце у першому міському етапі конкурсу. Ілюстративний матеріал, наведений у конкурсній розробці, показує шляхи реалізації програми національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання в НВК «Загальноосвітня «Школа-ліцей інформаційних технологій» № 69 міста Маріуполя Донецької області.

Календар містить ілюстрації та пізнавальну інформацію про видатні постаті та події у сферах духовності, державотворення, військової справи, науки, літератури, сім'ї, культури України.

Збірка пропонується для різних категорій педагогічних працівників, учнів і батьків. Додаткові матеріали можуть бути широко використані у навчально-виховній роботі будь-якого закладу освіти, незалежно від його типу.

Він неодмінно збільшить знання про здобутки українських патріотів, поглибить захоплення нашою країною та послужить натхненням для власних досягнень задля розквіту України.

Перегляд файлу

image


image

image

image

image

image

image


image

image


image


image


image

image

image

image


image

image


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image 

pdf
Додано
27 січня 2022
Переглядів
649
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку