Педагогічна характеристика класу

Про матеріал
В 3 класі навчається 11 учнів: 6 хлопців та 5 дівчат. Значна частина учнів навчаються на достатній рівень. Є учні, які мають високий рівень знань.
Перегляд файлу

 

Педагогічна характеристика колективу 3 класу

ІІ семестр

      В 3 класі навчається 11 учнів: 6 хлопців  та 5 дівчат.

     Значна частина учнів навчаються на достатній  рівень. Є учні, які мають високий рівень знань. Труднощі з математики мають такі учні : Власенко Олексій, Політаєв Костянтин. Труднощі з читання у Пелішенко Катерини, Власенка Олексія. Письмо під диктовку важко писати  Власенко Олексію та Політаєву Костянтину. Діти класу полюбляють уроки  математики  та природознавства, трудового навчання та фізичної культури.

     Класний колектив має свого командира та старосту класу, які користуються повагою серед учнів.(Шароян Мураз та Прокопенко Олександр.)

    Як і кожен класний колектив, клас має свої звичаї та традиції : спільне проведення свят, вітання іменинників, здійснення екскурсій та подорожей.

   Клас мало згуртований та організований, тому що в колективі 3 офіційних лідери. Велику увагу потрібно приділяти проведенню виховних заходів для згуртування учнівського колективу. Деякої корекції вимагає учнівське самоврядування.

    Частина батьківського колективу зацікавлена в організованості класного колективу, у високому рейтингу навчальних досягнень своїх дітей, а тому є активними учасниками навчально-виховного процесу в школі.

 

docx
Додано
30 січня 2020
Переглядів
446
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку