Перелік запитань
для тестового опитування з теми:
«Приготування тіста»
№ п/п |
Запитання |
Текст відповіді |
Вірність |
1 |
Які розпушувачі використовують для дріжджового тіста? |
|
- - +
|
2 |
До якого вида розпушувачів відноситься сода харчова? |
|
- - +
|
3 |
Безопарним способом готують тісто… |
|
+ - -
|
4 |
Найкраща температура для розвитку дріжджів і молочно-кислих бактерій? |
|
+ _ _ |
5 |
При якій температурі припиняється бродіння? |
|
+ - -
|
6 |
Основним показником, за яким визначають сорт борошна, є… |
|
- + -
|
7 |
При приготуванні якого тіста застосовують механічне розпушування? |
|
+ - - |
8 |
При якій температурі у процесі випікання виробів клейстеризується крохмаль? |
|
+ - - |
9 |
Скільки часу відбувається набухання клейковини? |
|
- + -
|
10 |
Основним показником якості дріжджового тіста є… |
|
+ - -
|
11 |
Час бродіння тіста приготованого безопарним способом становить: |
|
- + - |
12
|
Тісто після замісу не бродить при… |
|
-
+
- |
13 |
Що сповільнює процес бродіння? |
|
- - +
|
14 |
Послідовність закладки продуктів у дріжджове тісто таке: |
|
-
+
-
|
15 |
Кількість обминок в дріжджовому тісті безопарним способом: |
|
- + -
|
16 |
Що робить тісто важким, вироби погано пропікаються, розпливчасті? |
|
- - +
|
17 |
Готове тісто, що вибродило… |
|
-
+
-
|
18 |
Тісто, яке перебродило… |
|
+
- -
|
19 |
При якій температурі смажать у фритюрі пиріжки? |
|
- + -
|
20 |
Час бродіння тіста приготованого опарним способом становить:
|
|
- - +
|