для тестового опитування з теми:
«Приготування виробів із тіста»
1 |
Температура випічки пиріжків здобних вагою 100 гр. становить: |
|
-
+
- |
2 |
Що треба додати до начинки з маку, щоб видалити надлишок вологи? |
|
+
-
- |
3 |
Технологія приготування начинки з сиру така: |
|
-
+
- |
4 |
До страви «Лемішка з салом» входять такі продукти: |
|
-
+
- |
5 |
Якщо млинці розриваються і не знімаються зі сковороди, в тісто додають… |
|
-
+
- |
6 |
В страву «Мамалига» входять такі продукти: |
|
-
+
- |
7 |
Яка температура фритюру для смажених пиріжків? |
|
+
-
- |
8 |
Великі здобні вироби випікають при температурі: |
|
+
-
- |
9 |
Щоб випечені вироби з тіста були м’якими,… |
|
-
+
- |
10 |
За рахунок чого утворюється рум’яна кірочка на поверхні виробів із тіста? |
|
-
+
-
|
11 |
Кірочка, яка утворилася при випіканні, тріскається бо… |
|
+
-
- |
12 |
Перепічки готують… |
|
-
+
-
|
13 |
|
-
+
- |
|
14 |
Скільки хвилин випікають пироги з повидлом, яблуками? |
|
+
-
- |
15 |
Скільки часу потрібно для вистоювання здобних пиріжків? |
|
-
+
- |
16 |
Начинку зі свіжої капусти треба солити… |
|
+
-
- |
17 |
Налисники з м’ясом відпускають з… |
|
-
+
- |