Підсумкова контрольна робота з фізики 11 клас Дистанційне навчання

Про матеріал
Контрольна робота призначенна для учнів одинадцятих класів під час дистанційного навчання щоб узаагльнити вивченні попередні поняття та стимулювати учнів вивчати досі незрозумілі їм поняття.
Перегляд файлу

Підсумкова контрольна робота з фізики 11 клас

Дистанційне навчання

таблиця.jpg

2. Визначити енергію магнітного поля котушки, в якій при наявності струму, який дорівнює 8 А, індуктивність котушки дорівнює  40 мГн.

3. В результаті захоплення а-частинки ядром ізотопу  азоту       утворюється невідомий елемент. Написати реакцію і визначити невідомий елемент.

4. Поверхня шибки в кухні вкрилась дуже тонкою плівкою жиру.якщо освітити скло білим світлом, то на поверхні скла можна побачити райдужні плями. Це викликане…

5. Кут падіння променя на соняшникову олію 60, а кут заломлення 36. Знайти показник заломлення олії.

 

6. На поверхню деякої рідини із повітря падає промінь світла під кутом 30о до горизонту, заломившись утворює кут в 45о. Визначте кут відбивання і швидкість поширення світла в даній рідині.

 

7. Яка фокусна відстань збиральної лінзи з оптичною силою 5 дптр?

 

8. Коливальний контур складається з котушки, індуктивність якої 0,2 мГн, та двох однакових конденсаторів ємністю 4 мкФ кожен, з’єднаних послідовно. Визначити період вільних коливань у контурі та напругу на конденсаторах?

 

doc
Додано
26 квітня 2020
Переглядів
2825
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку