Підсумкова робота MS Word

Про матеріал
Містить завдання для виконання засобами текстового процесора MS Word - набір та форматування текстової інформації, створення таблиць, форматування та проведення обчислень в таблицях.
Перегляд файлу

Підсумкова робота

Мета: закріплення практичних вмінь і навичок.

Завдання до теми модуля: 

Створити документ MS Word під назвою за наступним шаблоном  Прізвище_Ов-1_14.12.2020 із розширенням doc. або docx та .pdf Під час роботи використовувати наступні параметри: гарнітура – Times New Roman, кегль – 14пт, інтерліньяж – півтори круглі шпації,  вирівнювання тексту – по ширині, орієнтація – книжкова, поля документа  (ліве, верхнє, праве, нижнє): 3 см, 1,5 см, 1,0 см, 1,5 см.

Завдання 1. Пройти тестування

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=6573440

Завдання 2. Ввести та оформити текст за параметрами інструкції. Комунальне підприємство Білоцерківської міської ради 

"БІЛОЦЕРКІВТЕПЛОМЕРЕЖА"

З метою забезпечення потреб опалення та гарячого водопостачання мешканців  Білої Церкви та згідно з Розпорядженням №134 Київської обласної державної  адміністрації від 13 березня 1997 року «Про розмежування майна комунальної  власності області» було створено міжрайонне підприємство теплових мереж  «Білоцерківтепломережа». 22 липня 1997 року заклад було включено до об’єктів  комунальної власності міста як комунальне підприємство Білоцерківської міської ради  «Білоцерківтепломережа».

Сьогодні КП БМР «БЦТМ» КП БМР «БЦТМ» є найбільшим 

теплопостачальним підприємством в Київській області. Підприємство  експлуатує 73 котельні (в т.ч. 31 модульну), 46 теплових пунктів (з них 5  індивідуальних), 163,3 км теплових мереж в двотрубному обчисленні. На  котельних використовуються 408 газових котлів загальною встановленою  потужністю 394,5 Гкал/год (в т.ч. 260 модулів опалення).

Безперебійну і надійну роботу КП БМР «БЦТМ» забезпечують  висококваліфіковані кадри, які мають великий досвід роботи в галузі, штат  співробітників складає 730 чоловік в опалювальний період. Співробітники  регулярно проходять навчання та атестацію на знання профільних дисциплін та  нормативно-правових актів. Для попередження виникнення аварій на теплових  мережах на підприємстві створено потужну матеріально-технічну базу: на балансі  перебуває 48 одиниць механізованої техніки, матеріали для проведення будівельно монтажних, ремонтних робіт та ліквідації дрібних і масштабних проривів. «Білоцерківтепломережа» є членом Міжгалузевої Асоціації 

«Укртеплокомуненерго» – об’єднання, що координує діяльність теплогенеруючих,  теплотранспортуючих та теплосервісних підприємств. Головна мета – вирішення  питань енергозабезпечення; впровадження інвестиційних проектів з реконструкції та  модернізації систем теплопостачання населених пунктів України.

Щороку напередодні опалювального сезону «Білоцерківтепломережа»  проводить планову підготовку до опалювального сезону; регулярно організовує  заходи, спрямовані на зменшення втрат теплової енергії – заміну зношених труб на  нові (попередньо ізольовані та оцинковані), застарілого обладнання – на  енергоефективне із застосуванням альтернативних до газу видів палива,  встановлення електрокотелень. Завдяки діяльності підприємства  «Білоцерківтепломережа» в осінньо-зимовий період мешканці Білої Церкви отримують  якісні послуги теплопостачання.

Завдання 3. Скопіювати текст, оформлений в завданні 1 та  здійснити форматування згідно параметрів в таблиці.

№ абзацу

 

 

Гарнітура Кегль Інтерліньяж

Вирівнювання  тексту

Колір

Заголовок

Serif

16 pt

14 pt

По центру

Чорний

1

Sans Serif

14 pt

12 pt

По ширині

Зелений

2

Sans Serif

14 pt

12 pt

По ширині

Синій

3

Serif

15 pt

13 pt

По лівому краю

Зелений

4

Sans Serif

13 pt

11 pt

По правому краю

Синій

5

Serif

12 pt

10 pt

По лівому краю

Чорний

 

 

Завдання 4. Провести розрахунок оплати послуг з опалення.

Зведення відомість КП БМР «Білоцерківтепломережа»

про надання послуг з опалення  

абонент власне ПІБ особовий рахунок ваш номер за списком в групі

Період

Тариф, 

грн/ м2

Субсидія/

пільга, грн.

До сплати,  грн.

Листопад 2019

24,706

324

 

Грудень 2019

28,308

-

 

Січень 2020

36,321

-

 

Лютий 2020

38,854

126,63

 

Березень 2020

32,102

226,87

 

Квітень 2020

26,658

351

 

Сума до сплати

 

Максимальне значення до сплати:

 

Мінімальне значення до сплати:

 

Середнє значення до сплати:

 

Опалювальна площа, м2

51

 

 

Примітка! Номер лічильника складається з перших літер вашого  прізвища, імені та по батькові та дати народження.

Розрахувати показник «До сплати», якщо опалювальна площа 51 м2 і є  незмінною. Встановити на число 51 закладку з назвою ОП та використовувати  при здійснення обчислень.

Розрахувати середній показник до сплати, мінімальне, максимальне  значення та суму до сплати за опалювальний період.

Побудувати графік динаміки до сплати за опалювальний період.

Завдання 5. Скопіювати текст, оформлений в завданні 1 та  здійснити встановлення логотипу (http://bctm.com.ua) відповідно зразку. З метою забезпечення потреб опалення та гарячого водопостачання  мешканців Білої Церкви та згідно з Розпорядженням №134 Київської обласної  державної адміністрації від 13 березня 1997 року «Про розмежування майна  комунальної власності області» було створено міжрайонне підприємство  теплових мереж «Білоцерківтепломережа». 22 липня 1997 року заклад було  включено до об’єктів комунальної власності міста як комунальне  підприємство Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа». Сьогодні КП БМР «БЦТМ» є найбільшим  теплопостачальним підприємством в  Київській області. Підприємство  експлуатує 73 котельні (в т.ч. 31 модульну),  46 теплових пунктів (з них 5  індивідуальних), 163,3 км теплових мереж  в двотрубному обчисленні. На  котельних використовуються  408 газових котлів загальною  встановленою потужністю 394,5  Гкал/год (в т.ч. 260 модулів опалення). Безперебійну і надійну роботу КП БМР «БЦТМ» забезпечують висококваліфіковані кадри, які мають великий досвід роботи в  галузі, штат співробітників складає 730 чоловік в опалювальний  період. Співробітники регулярно проходять навчання та атестацію на знання  профільних дисциплін та нормативно-правових актів. Для попередження  виникнення аварій на теплових мережах на підприємстві створено потужну  матеріально-технічну базу: на балансі перебуває 48 одиниць механізованої  техніки, матеріали для проведення будівельно-монтажних, ремонтних робіт та  ліквідації дрібних і масштабних проривів.

docx
Додано
7 вересня 2022
Переглядів
333
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку